Tänään käytiin sitten lähikentällä tekemässä pienet tokot. Nyt se isokin puoli on jo hyvässä kunnossa, jei. Vähän ois laiskottanut, mutta onneksi mentiin, oli kivaa.

Alkuun seuraamista, namia eri pituisista pätkistä. Myös käännöksiä, stoppeja ja pikkupätkä juoksua. Paikka tuntui pysyvän hyvin, pää vähän kolisi jalkaan.

Pari vauhtiluoksetuloa. Näinkin sain sitä koomailua aikaiseksi :( Jätin tietenkin vasta, kun meni oikealla asenteella maahan. Kutsu pitkältä matkalta ja palkka jalkojen välistä. Hiukan muuten huimasi.

Noutoa. Ensin pari nostoa. Palkka ensin kontaktista. Kapula jäi molemmilla kerroilla vaakaan, mutta Luu malttoi molemmilla kiertää. Jes! Sitten pari vinon tuonnin korjausta ja lopuksi tuontia maalinkierrolla. Kapula vaan kolisi maalitolppiin... Ensimmäinen tosi hyvä, ei edes hipaissut. Toisen palkkasin vauhdista jalkojen välistä.

Ruutua. Ekalla menin lähettämään puoliväliin. Jäi liikaa vasempaan etukulmaan. Kävin korjauttamassa oikeaan paikkaan ja palkaksi pelkät kehut. Sen jälkeen kaksi lähetystä voi-tyyliin, molemmilla paikka tarpeeksi takana.

Lopuksi kaukoja lelun heittelyn lomassa. Voi vitsit se tekee näin ihanalla asenteella, tykkään! Rapatessa roiskuu, mutta oli siellä hyviäkin! Tehtiin kaikkia yksittäisiä vaihtoja.

Aika helposti sai bordercollien taas äärettömän onnelliseksi :)