Viikonloppu kuluikin ihan muissa kuvioissa. Olin lauantaina viettämässä kaverin 30-vuotissynttäreitä ja koirat olivat yökylässä mummulassa. Ihan hyvin oli mennyt, vaikka Nipsun ja Luun välille kehittyi välillä pientä kärhämää huomiosta ja rapsutuksista.

Tänään käytiin Luun kanssa tokoilemassa ulkona. Meidän lähikenttämme pienempi puoli oli paria pientä lumilänttiä lukuunottamatta sula ja kuiva, mahtavuutta! Isompi puoli on vielä hangen peitossa, mutta tuonnekin mahtuu onneksi moneen kertaan.

Alkuun seuraamispätkiä. Tarjosi kivasti paikkaa taaemmas. Ei painanut muuten ollenkaan, mutta pää tökkii vähän mun reiteen. Pitäisi saada se pää aina vaan ylemmäs.

Istumisia maahanmenoihin sekoitettuna. Ensin ei pystynyt taas yhtään keskittymään, tippui vaan silmät tyhjyyttä loistaen maahan, sanoin mitä tahansa. Piti ihan hermostua, mutta sitten alkoikin sujua. Tehtiin sekä hillumisesta että seuraamisesta.

Luoksetulon stoppeja. Repunkierrolla teki ihan hyviä, maahan jätettynä huonompia. Yritin hetsata ja ottaa lyhyeltä matkalta ja saatiin edes joku kelvollinen. Pysähtyy tietty paremmin lähempänä mua, joten sitä kauempana pysähtymistä pitäis työstää.

Noutoa puisella. Nostoja, joista yksi eteen asti, parista palkka heti nostosta ja yhdestä vauhdista. Kerran palkka hyvästä katsekontaktista. Yhden vaikean nosti väärin, mutta yhden melkein yhtä vaikean hyvin.

Ruutua. Ensin lähetys voittajan tyyliin. Lähti kaarrottamaan repun suuntaan, joka oli ruudun vasemmalla puolella. Ei päätynyt edes ruutuun asti, kutsuin pois ja lähetin vauhdista uudestaan. Nyt meni kauheella banaanilla vasemmasta reunasta sisään, mutta suht hyvään paikkaan. Tästä vaan nami. Seuraavalla kaarsi edelleen, mutta meni kuitenkin etureunasta sisään. Paikka ok, inasen edessä. Vikalla menin matkan puoliväliin vasemmalle lähettämään. Banaania tuli silti, mutta paikka edelleen ok.

Lopuksi heiteltiin monta kertaa narupalloa. Luu oli niin onnellisen näköinen <3 Temppuiltiin siinä ohessa kaukoja, ja teki yllättävän puhtaita vaihtoja, vaikka etäisyyttä oli useampi askel. Varsinkin seisomaan nousut oli hyviä, kivan täpäköitä ja kompakteja. Seiso-istussa pakitti helposti, mutta hyvä, että ajatus on oikeaan suuntaan.