Illalla käytiin tekemässä vielä pieni tokotreeni lähikentällä. Melkein kuivaa, valoisaa ja tarkenee treenata ilman hanskoja - huippua!

Seuraamista pitkästä aikaa. Palkkailin namilla lähinnä perusasentoja. Ihan ok.

Tunnaria sen sata toistoa... Nyt meni hermot. Reunasta aloittamista on tehty hyvällä jo niin kauan, että nyt tehtiin vähän vähemmän hyvällä. Puutuin tiukemmin ja muistutuksena talutin Luun rivin alkuun. Täähän oli sen mielestä tosi siistiä... Ensin talutusta saikin tehdä uudestaan ja uudestaan ilman vaikutusta, mutta myöhemmin alkoi yksi talutus riittää korjaantumiseen. Mutta niitä oikomisia tuli silti aina uudestaan, vaikka oli edellisen toiston tehnyt hyvin. Kaikesta huolimatta fiilis ja palautukset pysyivät hyvinä, pari kertaa puristi kapulaa vähän liian tiukalla otteella.

Luoksetulon osia treenattiin merkin kanssa. Tää oli aikas hauskaa. Luu teki hyviä merkkejä ja hyviä luoksetulojuttuja. Stopit toimi oikeastaan yhtä hyvin kuin kierroilla, vaikka tulikin kutsuttuna :) Välimatka oli kyllä kisamaista lyhyempi. Kerran vapautin stopista nopeasti merkille. Tätä voisi uskaltaa kokeilla, jos toimisi paremmin kuin lelulle vapautus.

Ohjatussa vähän nostoja pysäytyksillä, pientä kuuntelua ja niitä palautuksia. Ihan kivasti kaikki. Luu ei muuten ensin osannut pysähtyä kapula suussa (kesken palautusmatkan siis), vaan tiputti samalla kapulan! Hassua, miten yksinkertaisetkin asiat voi olla koiralle vaikeita käsittää, jos niitä ei ole vaan koskaan tehty.