Valkkutokot yhdessä tavoitteellisten kanssa. Piti mennä Eteläpuistoon, mutta ei mahduttu pesäpalloilijoiden kanssa samalle kentälle. Siirryttiin Hakametsään.

Tehtiin kahdessa porukassa ja tavoitteelliset myös kahdessa "omalla puolellaan". Kivasti siis häiriötä taas. Luu teki tällä kertaa enemmän tekniikkahinkutusta.

Alkuun paikallaolot koko porukalla. Makuussa Luuta vähän inhotti laittaa leukaa rapaiseen maahan. (Niin ois muakin...) Laittoi kuitenkin. Jossain vaiheessa lähti taas valumaan lonkalle! Ärsyttävää. Ehkä jotain jumia jossain... Kävin tönimässä. Istuminen ok.

Kaukoja. Toinen kehä selän takana ja liikkurit heilumassa. Alkuun meinasi taas tehdä omiaan, mutta sitten alkoi keskittyä. Edelleen vilkuilee liikkureita kyllä. Tekniikka pysyi nyt aika hyvänä, teki seiso-istunkin todella ajatuksella!

Tunnari, rivi, oma jossain keskivaiheilla. Kävin muistuttamassa rivin alusta ennen lähetystä. Vähän aukaisi suuta ekan kohdalla (oli odotettavissa), mutta muuten oikein hyvä! :)

Metallin palautuksia, tasamaana, kun ei nyt ollutkaan sitä hyppyä. Pari ekaa ihan ok. Tuli musta hivuttaen, mutta ei kuulemma näyttänyt niin pahalta kuin joskus. Meillä on kriteerit korkealla ;) Sitten alkoi ylityöstää taakse yli... Ja tämä ei meinannut korjaantua millään.

Seuraamisesta askelia. Nyt teki aika hyviä perusasentoja, joku vähän vino. Lisäksi juoksutäyskäännöksen hinkkausta. Pysähdykset auttoivat vähän.

Lopuksi tehtiin itseksemme, niin kuin aika moni muukin samalla kentällä :)

Ruutu oli taas haastellinen. Ruutuun mentiin kohti kehänauhaa ja kehänauhan takana oli toinen ruutu. Meidän ruudussa oli pelkät merkit, takana olevassa näkyvät ruutunauhat ja välissä kehänauha hämymerkeillä :) Lähetin niin, että Into oli matkalla tekemässä kaukoja tai jotain. Lähti ensin kaartamaan reilusti ruudun vasemmalle puolelle. En tiedä, mihin olisi mennyt. Pysäytin, uudella käskyllä löysi ruutuun. Uusinnalla näytti menevän sivusta sisään, mutta meni lopulta edestä vasenta reunaa hipoen. Kerran vielä toisesta suunnasta, se oli oikein pätevä.

Jääviä vähän miten sattuu. Pari seisomista istui, muuten ok. Ja nekin vaikeissa kohdissa.

Sade oli pehmentänyt kenttää, joten tehtiin lopulta luoksetulojuttujakin. Seisomista, maahanmenoja ja sivulletuloa maalinkierrolla. Ja sivulletuloja stopeista.

Vielä oli pakko kokeilla ruutu kehänauhan suuntaisesti. Odotettiin vuoroamme merkkiä treenaten, tarpeeseen tuli sekin. Ruutu löytyi hyvin :)

Treenien jälkeen kaikki oli hiekkaista ja märkää. Ennen kotiinlähtöä Luu pääsikin suureksi riemukseen pulikoimaan lammikkoon, vaikka vesisateinen plus kymmenen astetta ei meillä olekaan mikään uintikeli... (Mutta säästä ei valitettu! Ei satanut edes lunta!)