Valkkutreeneissä Nipsun kanssa. Tommi oli koutsaamassa ja tehtiin rataa. Rata oli Tommin kisoihin suunnittelema kolmosten rata, jota ei siellä kuitenkaan käytetty. Aika tavalla jouduttiin sitä tiivistämään, mutta ilmeisesti olennaiset kohdat säilyivät.

Tehtiin kaksi kierrosta. Ensin Nipsun kanssa kisamaisesti läpi. Yksi rima tippui, muuten ok. Sitten koitettiin lopun takaakiertoon toista versiota. Sujuva oli sekin, videolta kellotin n. kymmenyksen hitaammaksi. Mutta pituuden palikka kaatui molemmilla kerroilla, kun valssasin! Vielä niin viiveellä, etten edes huomannut. Nipsu kääntyi niin tiukasti, että hipaisi palikkaa ja se kupsahti tosi herkästi kumoon. En muista, että pituuden kanssa olisi koskaan ollut mitään hämminkiä, mutta voisihan sitä joskus treenata.

Toisella kierroksella tein 0-treeniä. Meinasi mennä hermot, mutta onneksi lopulta onnistui. Ekalla yrityksellä tippui okserin eturima, tokalla jäi kepit kesken ja kolmannella tippui vaihtelun vuoksi okserin takarima. Neljännellä sitten nolla ja ihan hyvä sellainen.

Niin, ja yhdellä radalla Nipsu lähti puomilta, kun sanoin vapautuskohdassa "kiipee". Hupsista ;) Olen nyt vaan niin neuroottinen kontaktien vauhdin (jota ei ole) kanssa, joten yritän olla puuttumatta tuommoisiin ihan selkeisiin vahinkoihin. Seuraavilla toistoilla pysyi kuitenkin hyvin.

Klikkelis klokkelis! (video siis)