Torstaina treenattiin valkun kanssa omatoimisesti. Viisi meitä kuitenkin pääsi paikalle. Rakennettiin alku yhdestä Johannan taannoisesta kisaradasta, jota olen joskus vähemmän menestyksellä treenannutkin... Loppu kepeiltä eteenpäin "inspiroitiin". Piti alunperin tehdä jotain "kevyttä ja kivaa", mutta siitähän tuli semmoinen kaahotuspätkä, että kyllä hapotti!

Alkusuoralla oli siis viisi hyppyä viistosti melkein suoralla. Eka mentiin suoraan, toka takaa, kolmas suoraan, neljäs takaa ja viides toisesta suunnasta takaa. Kakkoselle pakkovalssi(-jaakotus), kolmosen jälkeen persjättö, neloselle saksalainen ja vitoselle takaakierto-persjättö oli hieno plääni. Mutta saakeli, kun toi sheltti menee lujaa... :D Enhän mä päässyt siitä kakkoselta liikkeelle, kun se oli jo mennyt. Ja jos yritin ottaa ennakkoa, se kielsi kakkosen. No, ei luovutettu, vaan yritettiin uudestaan ja uudestaan. Kyllä se lopulta onnistui, vain vitosen persjättö piti vaihtaa leikkaukseksi.

Kepeille mentiin suorasta putkesta avokulmaan. Se oli paras, kun vaan ryysi miljoonaa törkkäämään. Haki lähettämälläkin, mutta paljon hitaammin. Puomilta pakkovalssi sivussa olevalle hypylle. Puomia palkkasin aina välillä etupalkalla. Vähän hidas, mutta meni aina loppuun asti sivuirtoamisesta huolimatta.

Loppu olikin silkkaa hanaa. Kaksi suoraa putkea, persjättö sekä niiden väliin että toisen jälkeen. Hyvin ehti ;) Sitten vaan hyppykaarre (jossa tuli rima, jos unohdin katsoa koiraa...) ja loppusuora suoraan. Tokalla kierroksella koko jutska nollana läpi, wuhuu. Ja huh!

Luun kanssa ehdittiin tokoilla ihan pikaisesti Nipsua odotellessa. Alkuun vähän kaukoja. Yhdessä autossa tauotta louskuttava koira häiriönä, taisi ärsyttää lähinnä ohjaajaa...

Tunnari. Harvahko rivi. Palkkailin alkua ennen lähetystä. Meni lujaa, jarrutti hyvin, mutta siirsi ekaa kapulaa kuonolla tökäten. En ehtinyt puuttua. Muuten hyvä, hienosti nappasi oman ja palautti suorastaan asenteella :) Tässä on alkanut näkyä semmoista kivaa, rentoa itsevarmuutta. Täytyy vaan varoa, ettei takki aukea liikaa ;) Voisikin laittaa omaa alkuun, mutta vaikeasti nostettavaksi...?

Luoksetulon loppuja. Koitin luoda vähän jännitettä odota-käskyllä. Ihan ok.

Metallia. Palkkasin pari nostoa vauhtipalkalla. Nämä ovat ennen huonontaneet heti metallin otetta, mutta kokeillaan taas. Sivullekin asti joku, hyvin.

Ohjatusta alkua ja merkkiä ja kerran ehdittiin tehdä oikea vauhtipalkalla ennen nostoa.