Viime viikkokin meni aika kevyellä treenillä, kun Syyllä oli tiistaina se fyssari. Luukin saa keskittyä kropan palautteluun, kun nyt ei ole mikään "pakko" treenata mitään. Aksassa koitetaan pitää jotain tuntumaa yllä ja muuten tehdään, mitä sattuu huvittamaan.

Maanantaina Luu pääsikin treenaamaan aksaa. Lähinnä palkkailin kontaktit, mitään rataa ei tehty. Syy pääsi vähän höntsäilemään kentälle, mutta ei saanut raukka tehdä yhtään estettä. Tehtiin vähän seuraamisen/sivun tarjoamista, paikkamakuuta ja aksan lähtöjä.

Tiistaina meillä olikin valkussa sopivasti koiraton kerta, kun juhlistettiin kesäkauden avajaisia. Paljon herkkuja ja sellaista ihan leikkimielistä kisailua ;) Pääsin voittajajoukkueeseen! Meille on muodostunut tähän porukkaan ihan älyttömän hyvä ryhmähenki ja se on ihan lottovoitto! <3

Kuvan mahdollinen sisältö: jälkiruoka ja ruoka

Koska Elinalta tuli tiistaina treenilupa, torstaina jo vähän tokoiltiin Syyn kanssa! Pienesti kokonaisuutta seuraamisella, maahanmenolla ja kierrolla, lisäksi tunnaria, alustaa ja kaukoja. Kaukojen mielentila on vielä tosi huono, mutta naminheittelyillä purkamalla yritän nyt sitäkin saada muutettua.