Tänään oli vuoden ensimmäiset tavoiteryhmän tokotreenit. Meitä oli paikalla heti reippaana kaikki kolme (lisäkseni Maiju ja Miinu)... Valkkuryhmäläisistä oli vain Lotta, joka sitten treenasi meidän kanssamme. Tehtiin ensin kierros yksitellen, sitten yhtäaikaa ja lopuksi paikallaolot.

Ensin tein taas ulkona muutaman luoksetulon stopin kierrolla. Pidensin reilusti matkaa ihan kokeilumielellä. Pysäytys pelkällä käskyllä. Kivasti Luu reagoi ja teki periaatteessa hyvällä tekniikalla. Lunta vaan pöllysi sen verran runsaasti, etten ihan nähnyt ehtikö steppailla. Jotain askeleen tapaista otti, mutta se tuli vaan niin lujaa, ettei pystynyt ihan niillä sijoillaan liukumaan... Yritys oli kuitenkin hyvä. Yhden selkeämmän steppailun jätin palkkaamatta. Kokeilin viimeiseksi kutsua Luuta istumasta, kun sehän tekee luoksetulon sillä tavalla aika hitaasti. Vaan eipä tehnyt nyt ja päädyin suosiolla vauhtipalkkaamaan.

Hallissa Luu teki häiriöseuraamista. Se skarppasi ja yritti vähän liikaakin. Seuraaminen oli levotonta, mutta paikka pysyi hyvänä ja pää ylhäällä. Niihin oli tarkoitus keskittyäkin, joten hyvin meni treeni :) Ehkä mä joskus pääsen jyvälle siitä seuraamisen oikeasta mielentilasta...

Sitten liikkuroituna liikkeestä seisominen, pitkästä aikaa. Pari liikkurin käskyä. Niiasi, mutta stoppasi kyllä täpäkästi. Tehtiin vielä uudestaan, hyvin.

Yhtäaikaa muiden kanssa tehtiin ensin avoimen kaukoja. Nyt vaan tekniikkaa kurre-tempun avulla. Läheltä toimii hyvin, mutta ei osaa tehdä kurrea kauempaa.

Pitotreeniä tunnarilla. Lyhyitä tuonteja, kiertoa ja heittelyä vauhtipalkalla. Läheltä tuominen alkaa sujua. Kiertämisestä eteen tuominen aiheutti melkoista pureskelua. Huomautin tästä ja saatiin yksi ihan hyväkin aikaiseksi. Vauhtipalkatessa ei ehdi purra.

Hyppyä ja istumista. Teki taas sen sivusiirtymän, mutta ei niin pahana. Tein myös pari kokonaista avoimen hyppyä. Ennakoi, kun sanoin itse "käskyä". Muuten ihan hyvin. Ekaa sivullesiirtymää taisi ihan vähän ennakoida, tajusin vasta kun olin käskyttänyt. Toisen palkkasinkin eteen pitkän odottelun jälkeen. Oltaiskohan me hinkattu tätä avoimen hyppyä jo tarpeeksi...?

Ja sitten paikallaolot. Ensin parin minuutin istuminen. Olin vähän aikaa piilossa ja kävin sen jälkeen kerran palkkaamassa. Ihan hyvä.

Makuu myös pari minuuttia, olin lähes koko ajan piilossa. Luu nosteli muutaman kerran päänahkaansa ja näytti vilkuilevan vieressä olevaa Elliä (joka oli ilmeisesti haistellut maata). Päänahan liikutteluun kun en nyt kuitenkaan ole puuuttunut, niin onnistuneen puolelle meni taas ;) Maahanmeno ja nostokin ihan ok. Luu jäi taas ihan järjettömän epämukavan näköiseen asentoon. Ei vaan näyttänyt Miss Kumirannetta häiritsevän.