Ollaan otettu tosi rennosti, mutta pari kertaa sentään tokoiltukin jo.

Lauantaina pienet omatoimitreenit Ruovedenkadun kentällä. Sai lelun vasta lopuksi, muuten namipalkkaa. Ja sosiaalista tietty ;)

Ohjatusta merkkiä vauhtia palkaten. Lisäksi noutoja ja palautuksia niin, että heittelin leluja häiriöksi lähelleni. Ei oikeastaan edes väistänyt näitä, ihan ok.

Kaukoja. Muistaakseni ihan ok. M-I on edelleen vähän vaivalloinen...?

Luoksetuloa osissa lopusta alkuun. Maasta sivulle, maahanmenoa ja toppia. Ok.

Tunnaria lelujen ja kapuloiden seassa. Ekalla joutui etsimään kauemmin, kun oma oli kasan keskellä (ohjatun kapulan alla), eikä heti laajentanut sinne. Nosti kyllä heti, kun osui kohdalle. Lähti palauttamaan ravilla. Tokalla oma oli Cuzin alla. Tää oli aika hieno, Cuz vaan lensi sivuun, kun Luu nappasi kapulan todella itsevarmasti :) Nyt palauttikin paremmin. Tuo asenne etsintään, mutta niin, ettei takki aukea, niin kyllä kelpais.

Sunnuntaina taas takaisin rentoilun pariin, paitsi että käytiin Maijun kanssa vähän pidempi metsälenkki. Tuittukin oli mukana, vaikka oli tosi kova helle. Suoritin schipperkenrääkkäystä ja uitin sen järvessä. Piti vielä liottaa ja valella ihan kunnolla, että paksu ja kaikkea hylkivä turkki edes kastui läpi... Tuittu veti herneen nenään, mutta jaksoi märällä tukalla lenkin tosi hyvin!

Maanantaina valkkutreenit Turtolassa. Jee, oltiin Maijun kanssa ihan ajoissa, vaikka käytiin taas metsälenkillä ennen! \o/

Jakauduttiin kahtia, oltiin Miinun ja Katin kanssa. Luu aloitti.

Kaukoja ensin muutama vaihto jalkapuulla. Sitten piti tehdä kisamaisesti, mutta ei ihan tehty. Luu taas ennakoi kovasti vaihtoja, joten piti keskustella asiasta. Lisäksi Bella-cavalier lenkkeili vapaana aika läheltä Luuta ja vissiin siinä vähän ystävällisesti murisikin. Piti siis sitäkin tilannetta vähän vahtia, kun Bellan isäntä ei tätä kovasti yrittänyt estää... No, Miinu meni torppariksi ja saatiin hyvä häiriötreeni ;)

Ruutua, Miinu häiriköi leluilla ja muilla matkalla ruutuun. Ensimmäiset väännöt alusta, jossa Luu taas vähän jähmeni. Lopulta päästiin tekemään. Merkit ihan ok, mutta ruutu ei sitten heti löytynytkään! Oli kyllä vähän hankalasti erottuva. Luu kiersi Miinua ja tunki aina oikean kautta sivusta sisään. Ekalla kertaa ei edes sisään, vai jäi sivuun. Tätähän piti sitten muutamasti tehdä, että pystyi menemään suoraan. Ja huomasi niin hyvin, miten vaikeuksien ilmaantuessa vauhti vaan kasvaa, vähäinenkin ajattelu ja kuuntelu unohtuvat ja kupla vahvistuu...! Piti siis siitä kuuntelustakin muistutella ja pitää muutamat puhuttelut.

Idari kierrokset ruudusta korkealla. Istuminen juoksusta, seisominen hitaasta, maahan normista. Oli kuulolla ja teki oikeat asennot :) Toinen setti pelkkää seuruuta, kun keuli kovasti.

Tämän jälkeen tunnari. Arvasin, että voi olla vaikea, kun kierrokset nousivat ruututreenissä. Tehtiin ensin pienillä väleillä niin, että olin vieressä vahtimassa. Ekalla merkkasi selvästi oman, mutta ei pystynyt nostamaan. Sen sijaan nappasi yhtä väärää, mihin puutuin. Pari seuraavaa paremmin. Sitten tehtiin normi kisamainen. Luu ei heti löytänyt kapuloita, vaan meni yli sinne, missä ne olivat viimeksi. Kun osui kapuloille, teki hyvin ja nosti oman heti kohdalla.

Vielä muutama suora luoksetulo häiriköinneillä. Edelleen vähän väistää ja reagoikin voimakkaisiin häiriöihin (mm. lelulla houkutteluun ihan kohdalla), mutta selvästi tiesi ja muisti, mitä on tekemässä. Vauhti vaan kasvoi, kun oli normaalia vaikeampaa ;) Kerran oli jo pakko väistää jalalla, kun näytti tulevan aika lujaa päin...

Paikallaolot. Istumisessa jäin näkyviin vahtimaan. Kerran siirsikin tassua ja pääsin huomauttamaan asiasta. Makuussa pysyi nyt selvästi paremmin asennossa, eikä valunut mihinkään.

Tein lopuksi vielä vähän seuraamista ja metallin palautuksia. Seuraamisessa tuntui valuvan vähän eteen. Palautuksissa aika kivoja.