Tänään treffattiin Maijun kanssa Eteläpuistossa kisaturismin, lenkkeilyn ja tokotreenailun merkeissä. Olipa aika haastavan näköisiä kohtia ykkösten radoilla. Ei tullut mitään ihan hirveää hinkua mennä Luun kanssa ;)

Tokoiltiin siinä nurtseilla. Ruutukin saatiin rakennettua, vaikka se taas varsin haastavaa olikin :D Tehtiin kahdessa osassa, Elli aloitti.

Luu teki ensin seuraamista. Kivasti kyllä menee hihnan kanssa. Olisinko kerran korjannut, muuten piti paikan hyvin. Yritin heilutella kättäkin provosoivammin. Eteen valumista sain esiin, kun tiputin hihnan pois kädestä. Vika pätkä tehtiinkin niin, että aloitin hihna kädessä, mutta tiputin sen kesken matkaa. Palkkasin heti muutamasta askeleesta, mutta se pysyi hyvin. Kummasti vaan tuommoinen kevyt nailonremmin pätkä vaikuttaa.

Luoksetulon alkua ja stoppiin asti liikkuroituna. Nyt oli hyvällä asenteella lähdössä. Stopissa otti ensin pari "tunnustelevaa" askelta, mutta teki lopulta lukkojarrutuksena. Olisi voinut reagoida säpäkämminkin. Tein vielä pelkkää stoppia puunkierrolla, mutta en saanut tekemään niinkuin haluaisin. Yritys oli kyllä hyvä.

Metallia, eteentuloon asti. Palkkasin kerran katsekontaktista. Kahdella ekalla yrityksellä piti huonosti, ekalla lähellä eteentuloa, tokalla koko matkan. Näistä ei palkkaa ja tokasta jo vähän suutuinkin. Taisi varsin hyvin tietää, mistä palaute tuli ja teki kolmannen hyvin. Muistutuskäskyt taas kaikissa.

Toinen setti aloitettiin tunnarilla. Tehtiin oikeastaan ihan kisamaisesti, mitä nyt palkkasin alkua nameilla ja palkkasin eteentulosta. Matka oli kuitenkin kymmenisen metriä. Kapulat rivissä. Meni vähän kapuloita päin ja siirsi jotain tassulla. Malttoi kuitenkin haistella ja toi oman ihan hyvin.

Kaukoista alkua ja erikseen tekniikkaa. Näissäkin oli aluissa oikein hyvä, ei mokaillut mitään ja meni skarppina maahan. Tein ekat vaihdot M-S ja M-I. Tekniikka oli sitä samaa. Täytyisi nyt vaan väkisin saada sitä välimatkaa pidennettyä.

Loppuun ruutu. Luu oli katsellut tarkkana Ellin ruutuun menoa (joka tapahtui aika monta kertaa :D), joten tehtiin suorilta ilman näyttöä. Maiju liikkuroikin. Oli ihan törkeän hyvä :) No, täysimpää voisi mennä, mutta tuokin vauhti riittää, ja siinä aivotkin pysyvät mukana. Ihan nappipaikkaan meni.

Liikkeiden alut palkkasin namilla. Ne toimivat näissä nyt ihan hyvin (jossain vaiheessa olivat yhtä tyhjän kanssa), eikä alkujen kanssa ole tarvinnut yhtään vääntää. Kivaa :)

Kiva oli treenata ja katsella kisojakin!