Lauantaina 10.10. suunnattiin aamuvarhaisella Turkuun rallyn SM-kisoihin. Luu oli mukana T-Teamin joukkueessa. Matkalla hämärässä peuroja tienpenkoilta bongaillessa muistin taas, miksi en yhtään tykkää ajaa tätä väliä... Onneksi nykyään on agikisoja niin paljon lähelläkin, että ei tarvitse Turussa käydä.

Aamulla oli ilmon ja tarkin jälkeen reilusti aikaa, mutta tuli se oma vuorokin lopulta. Luu oli taas vähän tahmeahko ja jätti jotain omatoimisia istumisia tekemättä. Eteentulossa sain sen pyörähtämään jotenkin väärään suuntaan. Ei mitään hajua, millainen virhe se olisi ollut, mutta jotenkin vaistomaisesti uusin - ekaa kertaa ikinä. Seiso - kierrä koira -kyltillä otin miinus kympin sitä itse edes tajuamatta, kun unohdin pysähtyä. Se on tässä tehtävässä selvästi omaan mieleen niin epäloogista, mutta jospa jatkossa muistaisi. Muista jutuista ei virheitä tullut, joten pisteitä jäi 87. Onneksi ei joukkueen tulos kaatunut yhteen tyhmään mokaan, vaan harmillisesti näitä tylsiä kymppejä tuli muutama muukin. Syyn Kuri-veli sentään nappasi avoimen luokan voiton!

20201010_140752.jpg

20201010_220950.jpg

Pitkän päivän jälkeen hetkeksi kotiin lepäämään ja sunnuntaina sitten omalle hallille piirinmestaruuksiin. Onneksi ei ollut aamuvuoro. Olin reippaasti ilmoittanut Luun myös iltakisan voittajaan, eli piirinmestiksistä oli tavoitteena saada vika avoimen tulos :D Se sieltä tulikin. Pyörähdykseen Luu ei lähtenyt ja sen jouduin uusimaan. Uusinnassakin tuli vielä joku yhden pisteen virhe. Muuten selvitettiin rata sääntöjen mukaan ja muistin pysähtyä kierrä koira -kyltillä :D Tulokseksi siis 96 pistettä ja joukkueelle niukka hopea toisen TamSKin joukkueen jälkeen.

Palkintojenjakohässäkän jälkeen voittajan tutustuminen alkoikin vähän puskista ja ehdin vaan jättää Luun kentän laidalle odottelemaan. Se meni vielä aika alussa, joten pikapissatuksen jälkeen heti itse suoritukseen. Radan alku oli sama kuin avoimessa, mutta nyt olin niin huolellinen, että saatiin pyörähdys onnistumaan kerrasta. Radalla oli mukana tietenkin juuri ne molemmat kaksi käännöskylttiä, jotka oli meille vaikeimpia ja aika vaiheessa. Eka piti uusia ja tokastakin tuli joku virhe, mutta saatiin ne sentään räpellettyä läpi. Muilta kylteiltä ei virheitä annettu, joten pisteitä jäi 93, jotka riittivät siis yllättävänkin helposti ekaan hyväksyttyyn tulokseen ja bonuksena pienen voittajaluokan voittoon.

20201011_171345.jpg

20201011_183033%20%282%29.jpg