Perjantaina ei taaskaan tehty kuin niitä iänikuisia kaukoja iltaruualla. Ja ilmoitin Luun agilitykisoihin.

Eilen illalla käytiin vähän tokoilemassa tuolla pikkukentällä. Muutaman sentin lumikerros oli ihan hyvä pohja.

Aloitettiin kaukoilla, ekoja nousuja kauempaa, S-M ja S-I lähempää. Ensimmäinen pääsääntöisesti hyvä, jälkimmäinen huono. Tai siis ei vaan semmoinen kuin haluaisin, mutta en varmaan sitä semmoiseksi saakaan.

Seuraamista. Ensin askelsiirtymiä ja käännöksiä, sitten pidempää suoraa. Luulla on mennyt vähän yliyrittämisen puolelle ja alkaa työstää kääntymisiä pienestäkin kropankäännöstä ym. Muutaman kerran kun huomautin ylimääräisestä vempuloinnista, niin rauhoittui kyllä. Paikka meinaa taas salakavalasti valahtaa inasen eteen, tai siltä ainakin nyt tuntui. Koski päällä.

Luoksetulon stoppeja. Lumella oli hyvä liirailla :) Tehtiin vielä semmoisella tallatulla polulla, joten hyvin luisti. Stoppasi nyt hyvin ilman vartaloapuakin. Harmi, kun kokeet eivät koskaan ole lumella ;)

Idaria (ilman merkkejä) eri yhdistelmillä: M-M-I, I-I-S ja S-S-I. Vikassa jäi ekalla yrityksellä seisomaan, uusinnalla ok. Tehtiin myös pitkästä aikaa vähän asentoleikkiä. Siinä kaikki hyvin.

Sitten lelun heittelyä ja katsekontaktia. Heittokäden heiluttelu on ihan liian vaikeaa, joten helpotin tehtävää niin, että heitin lelun ja odotin katsekontaktia sen jälkeen. Katseesta sai sitten vapautuksen lelulle. Treenattiin lelun kanssa myös vinoja tuonteja, niissä Luu on ihan pro. Siis lelun kanssa, kapula ja muu tietty muuttavat tilanteen iiiihan erilaiseksi.