Maanantaina käväisin melkoisen lauman kanssa navetalla. Joku olisi taas voinut miettiä, että "Roturyhmän tuo on sentään osannut valita", kun hihnojen päästä löytyi aussieta, bortsua, shelttiä ja schipperkeä. Kultsu ja russeli olisivat olleet kiva lisä, mutta teknisistä syistä jätin ne kotiin.

Nipsu pääsi tukiopetukseen ja muut saivat vaan käväistä vähän humputtelemassa. Into hilasi itseään sitkeästi mukaan kentälle, mutta Svante ja Tuittu tyytyivät tuttuun tapaan osaansa... Kaikki saivat kokeilla välistävetoja ja pojat lisäksi jotain muutakin pientä pätkää. Tuittu sai juosta puomia, josta palkkasin nyt heittämällä filmipurkilla. Siis heittämällä eteenpäin, en koiraa.

Nipsukin aloitti puomilla, jolle se juoksi kuin ei olisi sitä koskaan pelännytkään. Alastulolla vauhtia tahtoo olla liikaa ja jouduin vähän avittamaan omalla liikkeelläni pysähdyksen kanssa. Tämä kuitenkin parani muutaman toiston jälkeen.

Sitten vinokeppejä lelupalkalla. Ne olivat jotenkuten muistissa, mutta vauhtia ei ollut nimeksikään ja pari kertaa Nipsu yritti oikaista. Tein vain muutaman onnistuneen toiston. Luulen kyllä, että vauhti tulee ihan itsestään, kun saadaan varmuutta mukaan.

Nipsunkin kanssa kokeiltiin välistävetoja kahdella hypyllä. Ensin tehtiin haltuunottoa yhdellä hypyllä ja saatiinkin aikaiseksi nätti pieni kurvi. Myös kääntö seuraavalle hypylle onnistui pienen sähläämisen jälkeen.

Lopuksi kokeiltiin pätkää, jossa suoralta putkelta käännyttiin 180 astetta kahdelle hypylle. Ja samaa hypyiltä putkeen. Hyppyjä Nipsu ei hae oikein ollenkaan, joten irtoamistreeniä pitää ottaa ohjelmistoon. Itse asiassa taisin suunnitella sitä jo edellisen kerran jälkeen, mutta kuinkas nyt kävikään...

Illemmalla tokoiltiin Tuitun kanssa vähän pihalla. Seuraamista, luoksetuloa ja kaukoja. Luoksetulosta tehtiin kaikkia osuuksia. Seisomiset kisamaisesti ihan ok. Maahanmenot sen sijaan valuivat aika lailla, joten niitä pitäisi varmaan vähän vahvistaa. Loppupätkän vauhti ok, vaikka olikin muita hitaampi.

Kaukoissa tehtiin vaan ekoja vaihtoja. Molemmat tökkivät (jumitti, nousi istumisessa seisomaan, liikkui seisomisessa), mutta saatiin lopulta toimimaan ylipitkällä matkallakin. Ihan jees.