Lauantaina oltiin pentutreeneissä Lahdessa. Mukana oli pentuja kolmesta pentueesta ja Heidi ja Sirke olivat lupautuneet kouluttamaan :) Mukava päivä ja paljon pentuja! Tai teinejähän nämä alkavat olla, kun seitsemänkuiset Eeet ovat nuorimpia.

Tehtiin kaksi treenisettiä, eka Heidin ja toka Sirken kanssa. Ekassa Syy ei kyennyt tekemään oikein mitään, vaan meni ihan vääriin tiloihin. Juteltiin ensin tuosta odottamisesta ja Syyllähän paloi ihan käämit siihen. Siis odottamiseen :p Sen jälkeen ei pystynyt keskittymään yhtään ja mm. väisti lämppäristä tullutta ilmavirtaa. Great. Vähän yritettiin seuruupätkää ja sitten leikittiin. Saatiin kuitenkin ajatuksia tekemiseen ja varsinkin siihen rauhoittumiseen. Aletaankin tehdä sitä nyt eri tavalla.

Toisessa setissä päästiin tekemäänkin jotain, Syy oli paljon normaalimpi. Tehtiin suosiolla enemmän vauhtijuttuja, ensin vaan leikkimistä ja sitten luoksetuloa ja noutojuttuja. Kontaktihäiriköintiäkin sitten, kun Syy vaikutti siihen kykenevän. Puhuttiin vaan siitä, että kuinka näitä kannattaa tehdä perusasennossa, kun väistää jonkin verran taakse / menee kenottavaan asentoon.

Tulipa vaan sellainenkin mieleen, että voisi olla ihan fiksua käydä joskus muissakin treenihalleissa treenaamassa. Onhan Syy käynyt kisoissa mukana jne., mutta ainakin nyt vieras paikka olikin vähän vaikea ihan "oikeaan" treeniin.

On nää koirat vaan! Aina omat haasteensa jokaisen kanssa. Vaikka Luu ei ole ollut missään tapauksessa helppo, niin nyt huomaa, että tietyt asiat sen kanssa on saanut ihan ilmaiseksi! Kyllä Syylläkin on sitten ne omat puolensa, ehkä osittain vasta tulossa, mutta ihan varmasti on <3 Vaikka sillä jo kaikenlaista teinimonsterointia onkin havaittavissa, niin kaiken kaikkiaan se on vielä ihan pentu! Toiset vaan kypsyy vähän hitaammin :)

WP_20161112_14_59_13_Pro.jpg