Käytiin puolenpäivän aikaan tokoilemassa lähikentällä. Oli muuten kuuma! Helle ja muutaman päivän tokotauko aiheuttivat taas melkoista löysyyttä Luun tekemisessä. Ja aika löysä olin itsekin... Täytyy toivoa, että kesä jatkuu, että pääsee totuttautumaan.

Kaukoja parin lelun vieressä. Muuten aika ok, mutta m-i-vaihtoa piti hinkuttaa, kun yritti tehdä vaiheittain. Asennekin parantui hinkutuksesta.

Luoksetuloa osissa. Kenttä on sateiden jälkeen vähän kova, saisivat tulla lanailemaan ;) Hirveästi ei siis stoppeja toisteltu. Lopun sivulletuloja, maahanmenoja (ensin avuilla) ja pari stoppia avuilla. Eka oli huono vastaanjuoksemisesta huolimatta.

Tunnari, tiheä rivi. Tää taisi olla kerrasta ok...?

Idarissa kaikenlaista. Asentoja eri paikoissa ja eri temmoissa, asennonvaihtoja jättöjen jälkeen ja mukaanottojen vaihtelua. Jotain mokia tuli, mutta Luu tuntui ihan kivalta.

Tunnari vielä uudestaan, nyt ympyrä. Tääkin ihan hyvä.

Illemmalla Nipsun kanssa pitkästä aikaa valkkuryhmän treeneihin. Einari oli koulutusvuorossa ja oli tehnyt ihan hullun juoksuhyppärin. Kun koutsi oli muutaman minuutin myöhässä, muu ryhmä teki törkeät ja päätti, että treenataan Marken ryhmän rataa (joka taas oli Mouhikselta) ;) Perusteltiin se sillä, että säästetään radanrakennusaikaa ja ehditään katsomaan Suomen peliä...

No, juosta sai silläkin radalla, mutta siinä oli ihan mahdollista ehtiä ohjauksiin. Yhtään ei vaan voinut lintsata, vaan kaikki linjaukset ja törkkäykset piti tehdä loppuun asti. Ei taidettu tehdä kertaakaan nollana koko rataa, kun kaikkea pientä huolimattomuutta sattui. Olisi ollut kyllä mentävissä, mutta ei jaksanut yrittää montaa kertaa :D Kontakteista oli vaan keinu. Muistuttelin päähänjuoksua muutaman kerran ja radoilla Nipsu teki ihan kivoja keinuja. Ei himmaillut pahasti ja muutaman kerran meni jopa ihan reippaasti. Mitä nyt yhdessä välissä jäi jumiin, eikä meinannut vapautua millään...

Lea oli kuvaamassa ja söpöjä Nipsuja löytyy täältä. Tukka hulmuaa ja huuto raikaa!