Sunnuntai-iltana tokoiltiin Katin ja Maijun kanssa. Kyllä ei niin olla valmiita kokeeseen torstaina, mutta käydäänpä nyt edes opettelemassa liikkurointia ja muuta... :p

Ekan setin alkuun kaukoja. Joku pieni kevennys (se vaihto uusiksi), mutta aika ok. Palkatta, mutta sai namia väleissä / aluissa.

Tunnarissa D. Hieman sahaili, mutta nosti oman aikalailla kohdalla. Palkatta.

Ohjatussa lelu merkin takana. Ensin merkistä vapautus sille. Olin ihan varma, että juoksee matalasta merkistä läpi, meni semmoisella asenteella. Muisti kuitenkin pysähtyä :) Kapuloilla vaihteeksi verkot, molemmat puolet. Näillä nostaa kyllä kivasti! Lopuksi vielä palkka merkille lähdöstä.

Ruudussa oli lelu eteenmenon takana. Tarkoitus oli vapauttaa sille jo bongaamisesta, mutta lähtikin kentän reunalla oleville ohjatun kapuloille :p Lopulta meni, vaikka ei tainnut edelleenkään nähdä lelua lähetyksessä. Sitten ruutu kokonaisena, ok.

Tämän jälkeen kiertonouto kaikilla verkoilla ;) Tolppa oli ruudun vieressä ja lähti TAAS ruutuun. Löytyi lopulta tolppakin, mutta kiersi ensin verkon palatessa... Kokonaisena tehtynä vasemman nosto oli sentään hyvä, kun oli verkko apuna.

Toisella kierroksella halusin uusia ruutu-kiertonouto -yhdistelmän (vaikka kokeessa tuskin on ikinä näin vaikeaa). Alkuun zeta kokonaisuutena, paitsi palkka maahanmenosta. Järkkänä pm-kisojen haasteellinen i-m-s.

Ruutu ok, merkittömän takana toki lelu...

Ja kiertonoudossa taas tolpan sijasta ruutuun...! Näytin tolpan ja lähetin välissä uudessa ruutuun (tietenkin ;) ). Nyt kiersi heti. Otin "nopeasti vielä" oikean noudon... Meinasi kiertää kapulan taakse ja ajautui hypystä ohi :p Uusinnalla tämäkin lopulta ok, mutta vähän liikaa sattuu ja tapahtuu.

Lopuksi tehtiin vielä eteenmenoja leluille eri suuntiin. Nää nyt menee ihan ok.

Ja ihan vähän seuraamista, peruuttelua ja askelia.