Harvoin yhdestä viikonlopusta kertyy näin paljon leivontahommia! Hiki valuu jo, mutta en nyt kuitenkaan valita.

Tänään siis Luun kanssa toinen yritys voittajassa. Koe oli Mutalassa ja tuomariksi saapui (n. 2 min kokeen alkamisajan jälkeen...) Jari Salokanto. Voittajassa piti olla neljä koiraa, mutta paikalle saapuivat vain Luu ja Hui. Siinä sitten aprikoitiin, että noinkohan voitto menee taas jollekin Tending-koiralle... ;)

Luu ei ollut kovin hyvässä vireessä. Jotenkin semmoinen jännittynyt. Teki ihan kohtuullisesti, mutta olisi kyllä saanut olla rennompi. Paikkamakuuseen menossa sitä lisäksi hirvitti tuomarin käpälöinti ja oli ihan häntä koipien välissä.

Paikkamakuu 9 - Piste vinosta asennosta. Tippui pitkästä aikaa niin, että toinen tassu jäi mutkalle. Tuntuu, että sekin liittyi tuohon viretilaan. Nimenomaan _tippui_ maahan.

Seuraaminen 8,5 - Painoi. Pätkittäin tuntui ihan hyvältä, mutta kokonaisuudessaan levotonta ja ailahtelevaa. Ei isoja mokia. Täyskäännös seississä tosi vino perusasento ja ne vasemmalle askeleet huonot.

Istuminen 8,5 - Hidas istuminen ja vartaloapu.

Luoksetulo 7 - Meni seisomisen maahan! Ei ole tehnyt sitä kyllä koskaan ikinä milloinkaan missään harjoittelun vaiheessakaan. Aina pitää kokeessa joku uusi juttu tulla ;)

Ruutu 10 - Jäi vähän eteen, muuten ok. Seuraamisen tulo vois tietty olla siistimpi. Mutta tässä meinasi tulla aika mielenkiintoinen pistemenetys. Tuomari nimittäin alkoi moittia minua ihan turhasta käsimerkistä lähetyksen yhteydessä... Siinä vaiheessa leuka loksahti ensin auki, mutta sain sitten sanottua, että eikös se käsimerkki ole ihan säännöissä sallittu...?! Tuomari taisi huomata mokansa siinä vaiheessa, mutisi jotain ja näytti kymppiä.

Hyppynouto 10 - Puri aika törkeästi, mutta puremisesta ei muidenkaan koirien kohdalla välitetty. Lisäksi astui eteentulossa toisella tassulla mun varpaille.

Metallinouto 9 - Piste meni kaarrotuksesta kohti kapulaa. Tuli ihan pää vinossa sen näköisenä, että tiputtaa kapulan ihan koska vaan. Yritin katsoa muualle, ja kyllä se sen sitten sai tuotua.

Tunnistusnouto 8,5 - Meinasi vähän varastaa. Muuten normisuoritus.

Kaukot 7 - Mietin, että kunhan jotain pisteitä saadaan, riittää ykköseen. Vähän alkoi ahdistaa, kun Luu jumitti kahdessa ekassa vaihdossa. Loput onneksi teki yhdellä käskyllä ja alkoi jo hymyilyttää. S-M ja S-I tietty siirsi takajalkoja. Oli kyllä skarpimpi kuin viimeksi, mutta kyllähän tässä on työmaata...

Kokonaisvaikutus 9

Yhteensä 272,5 p. KP ja kakkossija. Huille siis myös ykkönen!

Video. Kiitos Päiville kuvaamisesta!