Torstai lepäiltiin vielä, mitä nyt vähän tunnaria ja kaukoja iltapalalla. Tänään treenattiin Maijun kanssa kenraalit. Ulkona -20, hallissa -13... Kyllä siellä selvisi, kun ei erehtynyt olemaan hetkeäkään ilman hanskoja. Ja koirat vaihtelivat vuoroja, ettei tullut pitkiä odotteluja.

Luu teki vähän niinkuin kaiken vähän sovellettuna, kahdessa setissä.

Tunnari rivinä. Kävin ennen lähetystä muistuttamassa aloituspaikasta. Edelleen on turhan hätäinen, mutta nosti kuitenkin oman sahaamatta. Taisi ehtiä seuraavalla käydä. Ihan hyvä näin.

Seuraamista. Alkuun tuli askelia ja paikalla käännöksiä. Ja ääni. Ihan pieni ja vaimea. Laitoin Luun hetkeksi mammimaan ja sitten uusi yritys samanlaisella setillä. Nyt oli hiljaa ja paljon keskittyneempi :) Kovasti kuulemma nuoleskeli huuliaan, joten helppoa ei ollut. Tää palkatta.

Luoksetulo kisamaisesti, paitsi stoppiin vartaloapu. Aika normi. Palkatta.

Ruudussa palkka ensin merkistä. Ja eka merkki uusiksi, kun meni löysästi. Sitten ruutuun asti ja pysäytys ruutuun. Aika hyvä, ainakin 10 senttiä takanauhan edessä! ;) Ruutu oli ylimatkalla, varattiin vuorot niin, että saatiin kaksi kenttää yhtäaikaa ja avattiin väliaitaa.

Toisen setin alussa idari kokonaisena. M-S-I. Ja taas piti aloittaa alusta... Ei istunut. Uudella yrityksellä oli taas parempi, kun oli joutunut hetkeksi jäähylle.

Ohjattu, Maiju arpoi oikean. Tuli vähän vinoon sivulle ja sitä hinkutettiin. Otin välillä vasemman, joka ok. Sen jälkeen oikeakin lopulta ok. Palkatta.

Tunnari, rinki. Vähän jänskäsi, kun oli tullut säätöä ohjatun kanssa. Mutta teki todella hyvin ja nosti oman heti :) En usko, että tämä toimii vielä koetilanteessa, mutta vaihteeksi jäi luottavaisempi fiilis.

Hyppynouto, muovilla. Ekalla taas vajaaksi, huoh. Tokalla ok. Palkatta.

Kaukot. Kisamaisesti perinteisellä järkällä. S-M ehkä vähän epäpuhdas (Maijun mukaan toinen takatassu saattoi liikahtaa), mutta muuten pysyi hyvin. Lopun sivullenousu tosi hyvä! Näitä on vähän alettukin työstää.

Lopuksi tein vielä pari stopit kierrolla. Niissä oli voimaa ja asennetta, milläs sama siihen kisamaiseen...

Ihan hyvä fiilis jäi. Vähän virheitä joo, mutta eihän kenraalit saa mennä liian hyvin. Vire ja mielentila tuntuvat nyt niin paljon paremmilta kuin ennen Messaria. Toivon, että se näkyisi kokeessakin edes vähän!