Maanantaina meitä pääsi valkkutreeneihin vain neljä. Ylellisesti treeniaikaa siis! Tehtiin kaksi liikkuroitua kierrosta, välissä paikallaoloja ja lopuksi vielä yhtäaikaa.

Idaria, josta lähinnä seuraamista. Ehkä yksi asento...? Ei keulinut yhtään niin pahasti kuin viimeksi, vähän sentään.

Kaukoja. Ensin palkka ekasta istumisesta. Jotenkin se on edelleen vaivalloisen näköinen ja toinen takajalka saattaa levitä sivulle, mutta on nyt tehnyt oikein melkein joka kerta. Sitten sarjaa, mutta ei oikein kyennyt tekemään seiso-istua pitkästä aikaa. Sitä vähän sitten hinkutettiin.

Tunnari, rivi, oma toinen oikealta. Sai varmaan hajun kaukaa ja oikoi vähän vasemmasta reunasta... Nosti kuitenkin heti, joten annoin olla.

Paikallaoloissa tehtiin vähän erilaisia rivejä. Istumisessa koirat oli jonossa sivuttain piiloon. Ois pitänyt vaan tajuta laittaa ne toisin päin, niin olisi tullut niskalle kompensaatiota, kaikki nimittäin pitivät päät tiiviisti käännettynä piiloa kohti. Toisessa suunnassa olisi toki ollut kaikkea paljon mielenkiintoisempaa, kun siellä treenasi toinen ryhmä... ;) Luu liikutti kerran toista tassua ja toisen kerran vielä paluun yhteydessä, mur.

Makuussa laitettiin ne nenät vastakkain kaverin kanssa. Kati lisäsi myöhemmin vielä Inton ihan Luun eteen. Siinä ne tuijottelivat toisiaan. Luu käänsi kyllä kuonoa ihan vähän vinoon. Kaikesta ylimääräisestä huolimatta nousi lopussa tosi hyvin ylös.

Tehtiin vielä semmoista, että jätettiin koirat istumaan, mentiin kehän reunalle ja laitettiin ensin vuorotellen maahan ja sitten kutsuttiin vuorotellen sivulle. Luuta vähän hämäsi ja tuli sivulle normaalia hitaammin.

Tokalla kierroksella ensin hyppynoutoa. Oli vähän löysä ensin, tein toisen palkkaamalla lelulla kontaktin heiton jälkeen. Sillä palautti paremmin.

Ohjatusta oikea. Autoin taas si-käskyllä. Ehkä pienenpieni vaikutus, mutta ei se hyvä ole :/

Vikaksi luoksetuloa. Tein yhden stopin. Vähän vartaloapua, liirasi, mutta tehottomasti. Sitten seisomisesta suoraan sivulle muutama kerta, odotti vähän maahanmenoa.

Itseksemme tehtiin ruutua. Merkki oli u-putken keskellä. Lähettelin vuorotellen putkeen ja merkille. Ois mennyt aina merkille, jouduin auttamaan lisäkäskyillä putkeenmenoa ;) Ruutuun ensin pysäytyskäskyllä pitkäksi. Tarkasti se kyllä osaa tähdätä ne tassut takanauhan päälle :D Sitten pysäytys ennen ruutua ja sen jälkeen ilman pysäytyskäskyä ruudun sisään. Tuntuu, että käskystä täytyy ihan periaatteesta vähän leiskauttaa... ;)

Tehtiin myös luoksetulojuttuja putken kautta. Ihan pikkuisen kyllä pelotti lähettää koiraa kentän toisessa nurkassa olevaan putkeen, meni sinne ihan helvetin lujaa. Agilityradalla ei onneksi koskaan mahdu ottamaan noin kovia vauhteja... Nyt oli stopeissakin toki enemmän asennetta. Mutta alkoi yllärinä ennakoida, eikä meinannut tulla kunnolla luokse! Tehtiin sitten useampi läpijuoksu suoraan sivulle. Voi olla, että ennakoi lopulta enemmän putkea kuin stoppeja.

Tiistaina kehariryhmän loppuun jäi vähän aikaa, joten otin Luun tekemään muutaman lähtötreenin. Tuntuu turhalta, kun eihän sitä näissä saa hetsaamallakaan mihinkään tiloihin, saati tekemään virheitä. No, tulipahan taas palkkailtua muutama. Vaikka sitten synttärien kunniaksi.

Kotimatkalla poikettiin lähikentälle pieniin tokotreeneihin.

Ei ollut lappua, joten huteran muistin varassa. Seuraamista tehtiin ainakin. Aika kiva.

Kaukoja. Joku kisamainen sarja. Oli inasen jähmeä, mutta teki oikein.

Tunnaria, rinki. Ekalla meni tosi lujaa ja oli siirtänyt yhtä väärää, varmaan kuonolla tönäisemällä. Oma nousi ja palautui kuitenkin ok. Tokalla laitoin kapulat keskeltä kiinni toisiinsa. Tämän teki todella hyvin ja tarkasti.

Metallinoutoa. Ihan jees. Autoin nostoissa lisäkäskyllä tai kehulla.

Luoksetuloa, lähinnä läpi sivulle sekä alusta että lopusta. Yksi stoppi helpotettuna lähempänä mua ja joku maahanmenokin.

Idari ilman merkkejä. M-S-I, ok.