Marke on iloksemme palannut taas koutsaamaan ja tällä viikolla päästiin Luunkin kanssa mukaan. Ois muuten pitänyt viedä serti-kakkua, mutta unohdin...

Rata oli jostain Jaakon treeneistä, ainakin osittain. Siinä oli semmoinen putkilla ympyröity keppihässäkkä. Oli vähän liian vaikea meille. Tai miten sen nyt ottaa. En osaa auttaa Luuta kepeille ja Luun mielestä oli niin ihanaa juosta putkeen putkesta putkeen ;) Mutta joo, törkkäisyjä kepeille pitäisi treenata, aina ei voi vaan lähettää.

Keskityttiin sitten enemmän loppurataan. Vaikeuksia oli sielläkin. Pituudelta käännyttiin yli 180 astetta (silleen selkeesti ilmaistuna) ja tässä Luu tykkäsi oikoa pituuden läpi mun matkaan. Ohjauksella sain sen tulemaan oikein, mutta voisi tietty opettaa koiralle paremmin, että esteitä ei koskaan suoriteta edestakaisin.

Pussin jälkeen tuli sama tuplasylkkärikohta, jota oltiin treenattu joskus talvella. Eikä se onnistunut nytkään! :D Tässä oli vielä lyhyempi väli pussilta hypylle ja sillekin joutui jo puolivalssaamaan. En vaan sitten oikein ehtinyt. Ja Luukin vähän tuhmaili sylkkäriin tulon kanssa.

Ihan kivaa meillä silti oli. Luulla varsinkin! :)