Sunnuntaina pidettiin vapaa rankan lauantain jälkeen. Ihan vaan muutama sivulletulo tehtiin lenkillä ja iltaruualla. Luu oli tosi huolellinen :)

Eilen tehtiin valkkutokoissa sivulletuloja... Muut lauantaina karsintakokeeseen osallistuvat treenaavat varmaan evl-liikkeitä, ehkä hiovat liikkeiden osia, ehkä treenaavaat kisamaista. Me treenataan sivulletuloja :D Ensin tein vaan siinä kentän reunalla muiden treenatessa vuorollaan. Nämä olivat helppoja. Kerran sain Luun mokaamaan, kun se makoili ajatuksissaan kauempana ja sanoin käskyn suht hiljaisella äänellä (= olisi kuullut, jos olisi kuunnellut...). Myöhemmin onnistui sitten vastaava vähän vaikeutettuna :)

Lopputreenistä keksittiin sitten supervaikea häiriö! Kati leikitti ja temputti Luuta ja kutsuin kesken kaiken sivulle. Kesken läpyjen annon tai kierimisten ei vaan kyennyt. Näki selvästi, että kuuli käskyn, mutta ei vaan "pystynyt" jättämään temppujaan kesken. En vaan kyennyt suhtautumaan asiaan sen vaatimalla vakavuudella, sillä naurettiin Luun ilmeille aivan kippurassa. Kuvitelkaa koira läiskimässä läpyjä aivan fiilis katossa. Sitten se yhtäkkiä kuulee takaansa huomautuksen. Koira jähmettyy niille sijoilleen, tassu jää läpyyn, pää kääntyy hitaasti ääntä kohti. Ilmeestä näkee, että tajuaa jääneensä rysän päältä kiinni. "Oh shit! Busted!" Ja sama toistui uudestaan ja uudestaan! Lopulta mun oli pakko helpottaa ja tulla ihan lähelle, jotta saatiin yksi toisto onnistumaan.

Väliin tehtiin muitakin helpompia juttuja. Esim. semmoinen, että Kati lähetti Luun ruutuun ja mä käskytin sen kesken matkan sivulle, oli ihan piece of cake. Pelkkä Katin ja pallon kyttääminen ei myöskään jumittanut niin paljon, että olisi jättänyt tottelematta. Vain temppujen tekeminen vei liikaa mennessään... Tämän setin lopussa Luu jopa läähätti. Mutta se taisi johtua vain kuumuudesta, kun sai juoksennella ja riehua niin paljon... ;)

Mutta kokonaisuudessaan asenne tuntui hyvältä ja parani vain tuossa vaikeassa treenissä. Kehuihin keskittyminen on parantunut huimasti jo näissä parissa treenissä, vaikka edelleen välillä harhautuu kyttäilemään. Erottaa kuitenkin hyvin jo vapaan ja "vapaan".

Loppuajasta höntsäiltiin vielä seuruuta oikealla (vastapainoksi miljoonille sivulletuloille...) ja jääviä oikealla seuruusta. Näissä tulikin jumi, kun istui seisomisia. Piti ihan treenata.

Muutaman merkin ja yhden ruudunkin sai tehdä. Nää ihan kivasti, mitä nyt ekalla kertaa yritti oikoa merkin sijasta ruutuun...