Perjantai ja lauantai sujuivat aika pitkältä erinäisissä synttärijuhlinnoissa. Sunnuntaina, omana syntymäpäivänäni, lähdettiin sitten univelan kanssa Keravalle toisiin maneesitreeneihin.

Tehtiin ensin paikallaoloja ja sitten kehätreeniä kahdessa kehässä yhtäaikaa. Paikallaoloissa kisamaisehkoa ja sitten jotain variaatioita. Luu jätti kerran nousematta istumaan, muuten ok.

Ehdittiin tehdä kaikkea, osaa vähän enemmänkin.

Diagonaaliruudulla aloitettiin. Olin vienyt lelun valmiiksi ympyrän taakse. Eikä kyllä silti onnistunut kerrasta. Voi voi. Ruudussa saatiin taas jotain nykimistä aikaiseksi. Ehkä nyt taas muistaa, kun tuli pitkästä aikaa harjoiteltua.

Luoksetulon tein osissa. Stoppiin kunnon apu.

Kaukoja selkä naapurikehään. Oli jopa aika hyvä! En muista, pitikö korjata mitään. Ainakin hopit teki heti ekoilla toistoilla oikein. Nyt voisi taas vaikeuttaa kunnolla.

Zetassa sen sijaan ei meinannut millään tehdä maahanmenoa oikein. Siihen taisikin mennä loppuaika ekassa kehässä.

Tokassa kehässä oli normi ruutu. Näin eteenmenokin oli parempi. Ruutu oli oikealle ja avustajat seisoivat flänkkipuolella. Eipä se merkittävästi auttanut.

Kiertonouto taisi olla ihan ok, ainakaan ei mennyt ruutuun.

Tunnarissa etsintä oli aika ok, mutta palautuksessa jätti tassuja miten sattuu. Sitä sitten tehtiin erikseen. Täytyy muistaa tarkkailla tätä, en aina itse edes näe.

Ohjatussa molempien kapuloiden edessä seisottiin. Haettiin vasen, hyvin meni. Tämä häiriö alkaa olla Luulle nähty juttu.

Seuraamistakin tehtiin joku pätkä. Oli tosi huolimaton. Jätti myös peruutuksessa istumatta, taas vaihteeksi.

Loppupäivästä jäi vielä aikaa yhteistreeniin.

Tehtiin luoksetulojuttuja. Nyt alkoi löytyä kunnon stoppeja, avuilla tosin. Myös maahanmenoja.

Eteenmenoa hinkutettiin myös, sekin kun oli siirretty. Tuskaa.

Hyvät treenit kuitenkin ja kiva päivä!

Kotimatkalla poikettiin vielä moikkaamassa Kuria Heurekalla. Syy oli ollut ripulilla ja siksi vähän puhti pois (tai niin ainakin kuvittelin), mutta annettiin niiden kuitenkin painia vähän aikaa. Kiva oli nähdä velipoikaa parin viikon jälkeen :)