Kenraalitreenit Tallilla Lean ja Maijun kanssa. (Ellei sitten huomenillalla Oulussa ehdi jotain...)

Seuraamista. Jotain vempulointia siellä oli ja melkein istui hitaassa.

Kaukoja, joissa s-i ei nyt onnistunut ollenkaan täydeltä matkalta ja kisamaisesti. Aina vähintään kevensi vasenta takatassua, vaikka kuinka muistuttelin. Lähempää pystyi kyllä tekemään. Tehtiin sitten yksi kokonaisuus ilman sitä vaihtoa.

Ohjatussa leluja kapuloiden ympärillä. Toiveena, että joutuisi vähän miettimään, eikä kaahottaisi niin rumasti. Empä tiiä, vaikuttiko... Tehtiin molemmat puolet. Merkit vähän nihkeitä, on tehnyt parempia.

Hyppynoudossa vapautin ennen lähetystä. Normaalia hitaampi palautus.

Idarissa m-i-s. Palkkailin seuraamista.

Tunnari, rivi. Olipa yhtäkkiä vaikea! Merkkasi oman, mutta ei nostanut, vaan jatkoi tarkistelua. Kutsuin pois vissiin kaksi kertaa, sitten ok. Tehtiin uudestaan uudella kapulalla, nyt teki heti ihan hyvin.

Tauon jälkeen ruutua. Oltiin avattu aitaa, eli vähän pidemmällä matkalla. Meinasi keulia ja meni ensin vähän yli. Sitten pysäyttelin ja käskytin stopista takaisin merkille. Tässä ei kuunnellut, vaan lähti monta kertaa ruutuun. Piti jo vähän vakavoitua, ennen kuin malttoi kuunnella, mitä sanotaan. Sen jälkeen pysyi ruudussa sisällä, kun sinne asti sai mennä. Loppuosan palkkasin ruutuun.

Luoksetulosta vain stopista läpi ja takapalkalle.

Tehtiin lopuksi vielä pikkujuttuja. Muutama merkki lelun kanssa, nyt oli kiva.

Luoksetulon loppuja takapalkalle vapautuksella, välillä vauhdista, välillä sivulle asti. Helposti näissäkin unohtuu tarkkuus ja tulee huonosti sivulle, mutta korjasi kyllä ihan hyvin, kun en kelpuuttanut.

Kaukoja vähän lisää, lähempää. Ihan hyvin.

Ja seuraamistakin. Hidasta, joka ehkä vähän tasaantui, kun tein pidempää. Juoksustoppeja seinää päin (ei ongelmia) ja täyskäännöksiä ylimääräisellä pyörimisellä.