Päivitykset laahaa taas aika urakalla. Pari viikkoa sitten maanantaina oli normisetti Syyn aksaa ja Luun tokoja.

Tehtiin Syylle vaikeita harjoituksia :D Ensin mutkaputkesta mutkaputkeen menoa. Pikkuapinalla keitti sen verran, ettei meinannut oikein pystyä. Palkkailtiin sitten lähinnä putkesta mun juoksemisesta. Tähän tehtiin myös valssilla kääntöä takaisin putkeen, mutta siihen asti ei ihan kunnolla päästy.

Lisäksi tehtiin kahdeksikkoa kahdella hypyllä. Tämän Syy taas klaarasi oikein hyvin, vaikka hypyillä ei olla tehty vielä paljon mitään.

Ot-treeninä oli 2x2 -keppien eka portti. Namienheitto oli vähän hankalaa, täytyy tehdä tätä joskus omalla ajalla ja vielä paremmalla ajatuksella. Pujottelua ei aloiteta kuitenkaan vielä moneen kuukauteen, joten tätä me ehditään :)

Lopputreenistä vielä hyppy-putki-hyppy -kuviota, jossa hypyt pitkittäin. Ajattelin, ettei varmaan tässäkään pysty menemään putkeen, kun joudun juoksemaan, mutta ihan hyvin onnistui. Tehtiin tosin vain hyppy-putkea.

Aika paljon jäi taas kotiläksyjä :D

Luu teki tokoissaan ensin eteenmenoja. Ollaan tehty viime aikoina liian paljon vain ruudun yhteydessä, joten on alkanut vähän ennakoida pysähdystä. Nyt tehtiin muutama ylipitkä vaan eri puolille kenttää ja Hanna palkkasi. Yhdessä meinasi jäädä jumiin vinouteen, piti käydä lopulta näyttämässä.

Sitten ruutu, jossa siinäkin palkattiin ensin eteenmeno. Ruudussa oli ainakin tarkoitus jotenkin vahvistaa seisomista, mutta nyt menee treenit sekaisin enkä muista.

Kiertonoudossa Hanna huuteli hämykäskyjä kiertoon. Näihin ei mennyt ollenkaan.

Zetasta en muista mitään, mutta semmoinenkin tehtiin.

Tunnari seinän viereen. Tässä jäi ensin sahaamaan, joten piti kutsua pois.

Ja kaukoja kierron kanssa.

Lisäksi ainakin jotain sivulletuloja.

Paikallaoloissa ei vissiin mitään erikoista.