Pienet kotikenttätreenit. Ei tullut enää hiki, hyvä kun t-paidalla tarkeni.

Luu aloitti seuraamisella, hihnan kanssa. Tuntui tosi hyvältä! Ei tarvinnut puuttua kuin muutama kerta, eikä silloinkaan keulinut pahasti.

Sitten stoppeja maalinkierrolla. Olivat nyt tosi huonoja :( Pari ihan törkeää valumista, niistä vaan marmatin. Parissa muussa yritti edes jotenkin. Sitten luoksetulo liikkeenä, palkka maahanmenosta. Alussa koomailua (palkkailin!), näitä pitää nyt tehdä. Seisominen ei ollut hyvä, maahanmeno ok.

Kaukojen tekniikkaa. Nyt muistin palkkailla seisomisiakin. Seiso-istu onnistui jo jostain kolmesta metristä, edistystä! Nyt meinaa vaan jähmettyä liikaakin ja tarvii välillä kaksoiskäskyjä. Pitänee välillä tehdä taas nameillakin.

Metallia liikkeenä, paitsi luovutuksen sijasta hillumista ja kiertoa kapula suussa. Eka oli surkea! Meni kapulalle ravilla, kaarsi ja kiersi "yli", piti tuodessa huonosti ja tuli vinoon. Tästä ei todellakaan palkkaa, vaan tehtiin uudestaan. Joka osio paremmin :)

Tuittu teki myös metallia. Aluksi se toikin muutaman kerran, mutta sitten ei enää suostunut ottamaan kapulaa suuhun. Yritin hyvällä ja pahalla, houkuttelin ja pakotin. Vaan ei. Yritys oli kova, mutta mälväsi vaan. Mä vähän luulen, että sitä sattui oikeasti suuhun kapulan pitäminen. Tuitun hampaathan eivät ole kovin hyvässä kunnossa.

Tehtiin kivempina juttuina liikkeestä istumista, tolpan kiertoja ja luoksetulo kokonaisena. Näiden jälkeen Tuittu vaan tunki pään reppuun Frolic-pussia hamuten ja katsoi välillä mua anelevasti. Lisää, lisää!