Viime viikko oli ihan onneton treenien suhteen. Tokoa tehtiin vain maanantaina :o No, treenaaminen laiskottaa niin harvoin, että silloin annan ihan suosiolla olla.

Lauantaina oltiin ATT:llä kisaamassa Hannan kanssa. Minit ja maksit olivat peräkkäin, joten ilmoitin molemmat koirat. Hannakin jaksoi jäädä makseihin vain katselemaan :)

Minien ekan radan tuomaroi Anders Virtanen, loppupäivä mentiin sitten Johannan kiemuroita. Andersin rata oli hyppäri. Aika samantyyppinen kuin piirinmestaruuksissa taannoin, paljon ahdasta ja ansoja. Tuntui, ettei oikein itse mahtunut liikkumaan ja piti väistellä esteitä. Nipsun kanssa kulki muuten ihan kivasti, mutta yhdeltä putkelta se kääntyi mystisesti väärään suuntaan. Liike ja ohjaus vei kyllä periaatteessa ihan päinvastaiseen suuntaan. Mitä lie selttilogiikkaa. Tai sitten näki tuomarin jalat putkesta tullessaan...? Siinä kuitenkin menetettiin aikaa, mutta sain sentään tilanteen pelastettua, enkä ihan jäätänyt. Vähän meni pasmat sekaisin ja loppurata huonolla keskittymisellä. Nolla ja toinen sija.

Nipsu C

Johannan ensimmäinen agirata oli varsin suoraviivainen. Muutama ansakohta kuitenkin. Tää sujui ihan kivasti. "Sopivasti valuva valssi" aan alla olevaan putkeen onnistui hyvin, se oli vähän hankalan tuntuinen kohta, kun molemmin puolin oli kontaktia tyrkyllä. Ja kepeillemenossa Nipsu katsoi putkea, vähän hidastikin miettiessään, mutta valitsi käskytyksellä kepit :) Toinen nolla ja toinen kakkossija. Muutama kymmenys jäätiin taas Elmosta, joka tempaisi triplavoiton. Ei siis hyödytty EO-pisteissä näistä nollista, kun osallistujia oli alle 50 :/ Mutta kivempihan se on aina nollia tehdä ;)

Nipsu B (alussa oli vaan hyppy ja puomi, jotka jäivät videosta pois)

Toinen Johannan rata oli hankalampi. Varsinkin alku, joka menikin aika kökösti. Parempi olisi ollut päästä kolmosen taakse vaikka valssaamaan, mutta en luottanut kakkosen lukemiseen... Muuten meni sitten ihan hyvin, paitsi että keinun jälkeen vähän lähti. Näköjään onnistuu ihan hyvin tuommoinen puomin leijeröinti ;) Tää oli tämmöinen klassinen "Kyllä se nyt ilman vastakäännöstä kääntyy"... Loppusuoralla Nipsu luki putken jälkeen ekan hypyn, mutta sitten aloin kehua, niin tuli maalista vielä ohi.

Nipsu A

Sitten sama rata Luun kanssa. Alun tein suosiolla samalla tavalla ja päätin olla välittämättä ylimääräisistä lenkuroista. Päästiin kepeille asti ihan jees, sitten tippui rima valssissa. Aasta tuli läpi, korjautin takaisin. Siinä samassa sekosi vähän rytmi ja sekoiltiin jotain, mutta keinulta taas nollana loppuun. Tein vastakäännöksen ennen puomia ;) Luu teki loppusuorankin hyvin, vaikka juuri tämmöiset putkesta irtoamiset ovat olleet vaikeita.

Rata tulee ehkä joskus Hannan puhelimesta...

Toinen agirata oli sama kuin mineillä. Toki uudestaan rakennettuna. Tää oli Luun kanssa päivän paras. Ironista vaan, että en saanut valutettua sitä valssia tarpeeksi :D Jäin jarruttamaan liikaa (en vaan uskalla liikkua valsseissa Luun kanssa), joten se kääntyi aalle. Jatkettiin siitä putkeen ja tehtiin muuten nolla.

Luu B

Hyppärillä ei löydetty oikein yhteistä rytmiä. Jotenkin räävittiin rata läpi, mutta tuli rima ja kielto ja lopussa vielä tökkivä vastakäännös ja väärään suuntaan hyppääminen. Yhdessä putkessa Luu varmaan kaatui, koska sillä kesti tosi kauan :( Siitä tuli se kieltokin, kun olin ihan väärässä rytmissä hypylle lähetyksen kanssa.

Luu C

Mutta Luu tuntui taas ihan kivalta :) Vamistauduttiin taas temppuilemalla ja riekkumalla ihan loppuun asti, se tuntui toimivan. Luu jopa tarjoaa lelua mulle. Lähtöön siirryttäessä iskee vielä kupla, ja odottaessa hivuttaa sikana. Ei tarvinnut kuitenkaan tapella niin pahasti, kuin tässä muutamissa kisoissa.

Sunnuntaina lepäiltiin ja vietettiin isänpäivää. Illalla mentiin treenaamaan flyballia, TAAS ;) Meillä oli taas koko bc-joukkue koossa, lisäksi saatiin toinen tiimi vierekkäiselle radalle. Toisen puolen koirat pitivät huolta kunnon häiriöistä, aivan jäätävä räkytys koko ajan. Todettiin, että on meillä aika kivat koirat, kaikki kun ovat ihan hiljaa. Mutta saatiin tosiaan hyvät kierroksia nostattavat treenit. Luu osasi edelleen ja sillä oli sairaan siistiä.

Sai tehdä lopuksi muutaman kerran puomiakin. Tällä kertaa osasi senkin, eikä jäänyt yhtään jähmeilemään.