Lauantaina korkattiin Luun kanssa ulkokausi ekoilla kisoilla! Ei alkanut kovin aurinkoisesti tämä kesä. Ennen viimeistä rataa alkoi sataa ja aikataulustakin oltiin lopulta melkein tunti myöhässä. (Aina yhtä hienoa seistä lauantai-iltana kentän laidalla vesisateessa ja katsoa toimettomana vierestä, kun rataa rakennetaan kolme varttia...) Ja tuloksiin tuli kolme hyllyä!

Olin päättänyt jo etukäteen, että korjaan kaikki kontaktit, koska niihin on nyt pakko saada joku tolkku. En mä 9-vuotiaalle enää täydellisiä kisakontakteja saa, mutta tällä hetkellä ne sotkee agiratoja ihan liikaa, kun en pysty yhtään luottamaan ja vitosiakin napsuu. Aksaradat menivätkin sitten kontaktitreenailuihin. Eka hyllytettiin muutenkin, pari hyppyä väärinpäin. Toka taisi olla muuten puhdas, mutta korjasin sekä puomin että aan. Keinu oli vikalla jo ok.

Hyppärillä Luu livahti yhdelle ylimääräiselle hypylle, muuten ihan hyväntuntuinen veto. Radat oli inhottavaa nysväystä ja kamalasti takaakiertoja ja hiekka tuntui taas tauon jälkeen ihan hullun raskaalta juosta. Ehkä tää tästä taas lähtee, ainakin suunta on vain ylöspäin! :D

Sunnuntaina oli kivempi sää, mutta sen vietin sisällä hallissa JSP-kisoissa talkoillen. 6,5 tuntia meni rattoisasti, kun kaikki sujui ja tunnelma oli katossa!