Keskiviikkona treenattiin valkkuryhmän kanssa Kristan koutsauksessa, teemana oli vauhti. Ensin lämmiteltiin muutamalla juoksutekniikkatreenillä. Tuttuja juttuja, mutta edelleen niin vaikeita :D Ei meinaa meikäläisen rytmitaju riittää edes polvennostokävelyyn...

Ensimmäisellä radalla oli parikymmentä estettä. Periaatteessa semmoinen helppo rata, jossa piti vain juosta paljon. Käytännössä monta kamalan vaikeaa kohtaa...! "Onneksi" muillakin oli ongelmia, muuten olisin vaipunut taas epätoivoon, kun ei vaan suju. Nipsu oli kyllä tällä kertaa aika keskittymätön ja teki omiakin virheitä. Ekalla kierroksella mentiin kisamaisesti (vaan ei nollana...) ja tokalla treenailtiin.

Kepeille meno ja sitä edeltävä hyppy aiheuttivat harmaita hiuksia. Hypylle "niisto" ja sitten lähetys keppien avokulmaan ja jyrkkä takaaleikkaus toiselle puolen. Nipsu kielsi hyppyä, kun lähdin liikkumaan toiseen suuntaan (vaikka keskityin kyllä pitämään ohjausta päällä), ei osannut aloittaa pujottelua ja häiriintyi takaaleikkauksesta. Saatiin tämä lopulta menemään, mutta olihan hinkkaamista. Noita jyrkkiä takaaleikkauksia pitäis treenata, ne on vähän heikoilla kantimilla.

Sitten oli suoraan putkeen liittyviä vaikeuksia. Ei oikein kääntynyt putkesta ja haki putkeen lähetyksessä viereisiä (ansa)esteitä. Haki kyllä pimeisiin putkikulmiinkin aika hyvin. Kristan vinkistä kokeilin jopa lähettää ulkokautta heittäen ja leikaten, vaikka "ei se varmaan onnistu", ja se onnistui oikein hyvin! Nipsu ehkä oppii kohta menemään putkiin! :)

Toinen rata oli lyhyempi ja helpompi, mutta siinä takuttiin keppien kanssa. Ei pujotellut loppuun, kun jäin taakse ja häiriintyi taas leikkauksesta. Kesti hyvin semmoisen hitaan, tasaisen liikkeen, mutta ei pienintäkään nykäisyä tai kiihdytystä. Laitoin kerran palkan loppuun, minkä jälkeen teki heti vähän paremmin. Ehkä niistä pitäisi vaan joskus tehdä palkan kanssa... Nipsulla on vaan ollut kepit niin hyvät, ettei ole tullut hirveästi vahvistettua erikseen. Nyt oli sen suhteen ihan pohjanoteerauspäivä.

Kontakteista tehtiin aata ja keinua. Aalla en kikkaillut mitään, mutta pysyi ainakin reilussa vedätyksessä. Keinulta tuli sitten pari kertaa perään, ja lopulta ei lähtenyt edes vapautuskäskyllä. Saattaa tuo pysyminen "keinu"-käskyllä olla vielä vähän epäselvää, kun jätettiin "ota" pois.