Maanantaina treenattiin valkun kanssa Hakametsässä. Ja syötiin Fredden VOI 1 -piirakkaa ja Taiton kympin kaukot -kakku... siis karkkia.

Tehtiin taas pareina yhtäaikaa. Luu aloitti ja Hanna liikkuroi. Tehtiin lähinnä kokonaisuuksia.

Luoksetulo suorana. Tuntui tulevan aika lujaa.

Ohjattu, vasen. Nostoon pysäytys. Ekalla sain kiinni kapulan puraisusta palautuksessa. Uusinnalla piti paremmin.

Kaukot jalkapuulla. Oli vähän jähmy ja löysä, mutta teki kaikki. Oli kuulemma jossain vaihdossa pistänyt kintereet maahan asti tosi hitaasti.

Tunnarissa rinki. Alkoi syödä ruohoa Hannan ottaessa kapulaa, voi hyvänen aika! Luu on muutenkin nykyään tosi mielellään tonkimassa maasta ties mitä, mutta että kesken treenien... Itse tunnari ok. Osui melkein heti omalle ja nappasi sen.

Idari, en muista järkkää, mutta asennot ok. Jossain kohtaa tiputti seuruussa kontaktin, vikan suoran teki kivalla asenteella.

Hyppynoudossa palkkasin ennen lähetystä. Ei löytänyt kapulaa heti, muuten ok.

Seuraamista ihan pikkupätkä, jossa käännöksiä ym. Nyt teki kivalla asenteella, joten palkkasin aika pian.

Paikallaolot tehtiin vissiin vähän pidempinä. Ei siltä tosin tuntunut, kun aika piilossa kului kuin siivillä ;) Makuu ok. Istumisessa siirsi tassua, kun palasin.

Lopuksi tein ruutua osissa. Merkkiä, ruudun paikkaa ja loppua. Oli ruudussa kummallakin lähetyksellä, toisella ihan takana. Ja loppuseuraaminen oli vähän parempaa.

Luoksetulojuttuja kierrolla. Sivulletuloja, pari stoppia karkuunjuoksulla ja yksi kokonainen. Teki stoppeja ihan hyvällä yrityksellä, mutta eihän se nurtsilla kovin hyvin pysähdy.