Käytiin tiistaina täydentämässä Nipen kanssa valkkuryhmän treenejä, kun tiistaiporukassa oli käynyt lähes totaalinen kato. Nora veti treenit ja oli tuonut jonkun 35 esteen radan bemarileiriltä. Jätettiin muutama este pois ja muokattiin rataa sen mukaan. Kolmisenkymmentä estettä rataan taisi silti jäädä.

Ilma oli jotenkin tosi raskas. Ei ollut kovin kuuma, mutta happi tuntui loppuvan heti ja jalat meni hapoille parin pätkän juoksemisesta. Mulla oli kyllä jo energiatkin vähissä, kun olin syönyt varmaan vähän liian aikaisin. Onneksi Katin repusta löytyi vielä yksi myslipatukka, joka pelasti vähän ;) Mutta ei oikein jalka noussut, ja kun rataprofiili olisi vaatinut paljon juoksemista, se kostautui ohjauksen huolimattomuutena. Ei riittänyt energia enää keskittymiseen, kun kaikki meni eteenpäin pääsemiseen.

Tehtiin samaa rataa kahdella kierroksella. Nollaa ei kertaakaan saatu tehtyä, mutta ihan kohtuullisia pätkiä kuitenkin. Vaan tuli siellä niitä virheitäkin, enemmän tai vähemmän tyhmiä. Alustakaan ei meinattu päästä, kun Nipsu tiputti kakkosrimaa (joka oli 35 cm 25-senttisen ykkösriman jälkeen) eikä lähtenyt takaakiertoon. Keppien pitkä vienti avokulmaan oli myös vaikea. Sisäpuolelta Nipsu otti ylimääräisen hypyn, ulkokautta leikaten piti vaan malttaa vetää tosi pitkälle. Jotain muutakin pientä siellä tuli.

Vaan hyvä, että tuli käytyä, sillä tämänpäivän treenit piti jättää väliin. Aamulla äiti soitti, että Nipsu aloitti juoksun. Ja kohta perään, että se ontuu ja on menossa eläinlääkäriin... Onneksi vaiva oli vain anturassa, joka pitäisi nyt saada viikonlopuksi kuntoon.