Tänään kohellettiin taas valkkuryhmän tokoissa. Seuraamisessa mä astuin Luun varpaille (muuten, toiset koirat vinkaisee tai väistää, jos niiden varpaille astuu - toiset murisee...) ja palkatessa Luu mäjäytti mua taas kuonolla leukaan. Ei tullut verta ja hampaatkin säästyivät, mutta hetki piti keräillä. Luuta ei näyttänyt sattuvan. Joku leukasuojus voisi olla kova sana. Vai hommaisko samantien kypärän?

Aloitettiin kuitenkin rauhallisemmin paikallaoloilla. Kummatkin lyhyempinä, istuminen ensin. Näytti istuvan hyvin, mitä piilosta kurkin. Makuussa vikana alas, meni nenä edellä, mutta korjasi ennen kuin ehdin piiloon asti. Maijun mukaan oli pitänyt leukaa maassa sen näköisenä, että oli jotenkin hankala olla. Oisko voinut olla kylmä...? Ehkä sille pitää ottaa treeneihin tyyny ;) Palatessa siirsi sen tassun päälle, josta oli toki pakko huomauttaa. Nousi hyvin.

Omalla vuorolla tehtiin lähinnä kokonaisuuksia. Ensin idari järkällä S-I-M. Sain taas hermoromahduksen, sillä ei istunut ekalla eikä tokalla kertaa...! Kolmannella vasta. Otettiin siis aina alusta. Tää palkatta. (Pitää vahvistaa asentoja!)

Ruutu. Odotin lähetyksessä katsekontaktin. Aika pian se tulikin, mutta kokeessa ei olisi riittänyt pokka. Merkki ok, ruutuun vähän himmasi etunauhalla, mutta meni hyväksyttävään paikkaan. Palkka. (Paikkaa täytyy nyt tarkkailla.)

Ohjattu. Arvottiin oikea. Merkki ok, kapulalla vähän lenkitti, mutta sai kapulan heti suuhun. Ja eteen tuli sen ihan vähän vinoon, vaikka annoin muistutuskäskyn. Korjautin vaan edessä ja otettiin kisamaisesti loppuun. Sivullesiirtymässä käännyin alta pois.

Siirtymä hyppynoutoon ja palkka. Ihan hyvin oli mukana, vaikka jouduttiin odottelemaan hypyn kantelua ja muuta. Heitin kapulan melkein hallin seinään. Vieressä oli merkki, jolle Luu ensin suuntasi, mutta bongasi siitä kapulan. Loppu ok. Tässäkin sivulla alta pois.

Siirtymä tunnarin aloitukseen ja palkka. Tunnarissa harvahko ja vähän pitempi rivi. Oli kyllä huono. Kaarsi ensin kapuloiden taakse ja teki samat vanhat rauhoittelunsa. Toi toki oman, mutta haisteli muutamaan kertaan. Niin, ja söi maasta jotain nameja! No, eipä voi syyttää. Paluussa tiputti raville. Ja edelleen sivulla alta pois, tuntui kyllä tekevän hyvin.

Palkkasin taas siirtymässä, kun oli hyvin mukana. Vikana kaukot, joista palkka vaihteeksi ekasta istumisesta. Hyvä olikin.

Loppujutuissa ensin istumista ja seisomista... Istui ekan seisomisen...! Mun hermorakenne ei ehkä kestä. No, sen jälkeen teki hyvin.

Ruudun lähetyspaikkaan menoa ja palkkaa parista merkistä. Merkit oli hyvät! Sitten yksi ruutuunlähetys. Meni paremmin, mutta voisi pyrkiä kyllä syvemmällekin.

Kaukoja hinkutettiin pariinkin otteeseen treenin aikana. Ajatus oli pääsääntöisesti kiva, mutta on ne tassut vaan niin lennokkaat. Musta ehkä tuntuu, että maahanmenot on parantuneet, joten jatketaan niihin keskittymistä. Istumista sitten joskus...

Ja seuraamista. Muut teki siis samaan aikaan, joten hyvät häiriöt. Jotain kapulan lentämistä taisi kerran vilaista, muuten nää on kyllä aika nähty Luun mielestä ;) Seuraaminen tuntui ihan hyvältä, näyttämisestä en tiedä. Hinkutettiin lopussa juoksukäännöksiä vasuriin, ne on niitä vaikeimpia. Tässä yhteydessä astuin sille tassullekin, kun ei vaan suostunut väistämään alta pois... Muutaman kerran teki ihan kivastikin.