Tokokoe tutussa treenihallissa, tuomarina Juha Kurtti ja kisakavereina melkein pelkkiä tuttuja. Varsin leppoisat olosuhteet siis :) Vähän silti jännitti ne noudot silti. Ja tietty, kuten aina, muut jutut, joita on viime aikoina treenattu.

Ensin paikallaolot, sitten muut kahdessa osassa, sekoitetussa järkässä.

Istuminen 10 - Tomerana tapitti ainakin palatessa.

Makuu 10 - Meni nenä edellä alas. Jossain vaiheessa oli korjannut, kun palatessa oli hyvässä asennossa. Nousu voisi olla parempi.

(Tauko)

Seuraaminen 10 - Tuntui kivan tasaiselta ja osasin toimia itse rauhallisesti. Paikallaan käännöksessä vasemmalle vino pa ja kontaktin tippuminen.

Luoksetulo 10 - Nytkähti ennen käskyä! Hyvä, sillä tähän olen yrittänyt saada vähän jännitettä, että lähtisi paremmalla asenteella. Stoppia saisi lähteä tekemään terävämmin, mutta jarrutti ihan kivasti. Sivulletulo aika hyvä.

Hyppynouto 8 - Nosto vähän ruma. Kolautti estettä palatessa (!) ja sivulletulo oli nihkeä. Mutta tuli sivulle, sehän oli tavoite :)

Ruutu 10 - Merkki ihan jees, ruutuun meni vasenta reunaa hipoen. Mutta pysyi sisällä :) Sivulle tullessa osui mua taas jotenkin takana. En tiedä, miten se tapahtuu, mutta jostain syystä kokeessa usein käy noin.

(Tauko)

Tunnari 7 - Tein ennen omaa vuoroa yhden tunnarin kehän vieressä. Teki tosi hyvin sekä haistelun että palautuksen. Mutta joku tässä koetilanteessa on vaikeaa... Lähti hienosti haistelemaan vasemmasta reunasta, vaikka oli pitkä rivi. Haistoi joka kapulan ja merkkasi oman, mutta ei voinut nostaa. Meni sen yli kaikkiaan kolme kertaa. Lopulta kun toi, muisti sentään tulla sivulle, kovin hitaasti tosin.

Kaukot 10 - Ei tod. ollut oikeasti kympin kaukot. Liikkui sekä S-M- että S-I-vaihdoissa :(

Idari 10 - Seuraaminen oli huonoa, varsinkin vikan mukaanoton jälkeen.

Ohjattu 10 - Maiju sanoi, että puri kapulaa. Videolta en saa selvää, puriko vai heiluttiko vain päätä, itse en livenä katso. Paljon mahdollista, että purikin, koska nää palautusten miettimiset. Sivulle tuli aika kauas, mutta suoraan... Ja merkille kaarrotti, ruudun merkki oli parempi.

Yhteensä 305 p. sisältäen Kurtti-lisän ;) Kp ja luokkavoitto kans. Tavoite saavutettiin, eli ei tullut kertaakaan eteen! Työtä palautusten kanssa on, mutta tämä oli hyvä välietappi.

Video