Keskiviikkona treenattiin Hennan radoilla. Tehtiin kolmea vauhdikasta ja helpohkoa pätkää. Tuittu oli parempi kuin viimeksi, mutta paineistui edelleen lähdössä :( Tein pari kertaa semmoistakin, että otin sen lähdössä sivulle, sanoin jättökäskyn ja vapautin heti palkalle. Jotenkin siitä lähdöstäkin pitäisi saada positiivinen juttu. Viimeisellä pätkällä Kati tuli sitten Svanten kanssa back-upiksi, mikä helpottikin kovasti :)

Radoissa ei ollut mitään kummallista. Jotain pientä tuli, ihan omasta huolimattomuudestani johtuvaa. Puomilla oli ensimmäisellä kerralla alusta vähän matkan päässä. Tooosi hidas kontakti. Seuraavat otin ilman palkkaa ja ihan kuin kontaktit olisivat vähän nopeutuneet loppua kohden...? En tiedä, jännä juttu.

Ohjaaja sai juosta radoilla aika lailla täpöillä koko ajan. Huomasi taas, että kovasti olisi parannettavaa tuossa juoksukunnossa... Onneksi kolmosten radoilla on yleensä enemmän vääntöä ja paikallaan pyörimistä, vaikka eipä siitä paremmasta kunnosta sielläkään haittaa olisi. Niistä kahden metrin jaloista ja jalkapallotaustasta puhumattakaan...