Iltasella käytiin treenailemassa tuossa luistelukentän viereisellä pläntillä. Lumen pinta oli inhottavasti jäätynyt ja rapsahteli askelten alla. Kyllähän se siitä pehmeni sitä mukaa, kun saatiin pintaa rikottua ;) Muutama yksittäinen rakentinpamahduskin kuultiin jo. Tai ainakin mä kuulin, Luu ei reagoinut mitenkään.

Seuraamista alkuun. Tätä pitää varmaan tehdä nyt joka päivä, jospa se yliyrittäminen siitä tasaantuisi. Parempaa se nytkin oli kuin eilen hallissa. Alkoi ärsyttää, kun sitä päätä ei vaan voi pitää pois mun jalan edestä, vaikka kuinka tamppaan ja "potkin". Näyttää tosi levottomalta ja painavalta, vaikka ei oikeastaan edes koske.

Ohjatun palautuksia. Tehtiin sorvatulla kapulalla (joka taitaa olla Katin, pitäisköhän palauttaa...), jota ei ollakaan treenattu varmaan voittajan jälkeen ;) Läheltä hyviä, merkin kautta ei vaan onnistu. Vasenkaan ei toimi, se on sentään joskus ollut ok. Muistutuskäskyllä sain lopulta molemmat puolet hyviksi.

Kaukoja. Ensin tekniikkaa läheltä (Luu taas aika liekeissä) ja sitten kisamaisemmin. Äh.

Idari ilman merkkejä, S-M-I. Istumisesta palkka. Ihan ok.

Pohja oli yhdestä kohdasta sen verran pehmennyt, että tehtiin myös pari luoksetulon stoppia. Eka ilman vartaloapua, mutta varsin voimakkaalla käskyllä, hyvin. Toka stoppi aikaisemmin (n. kisamitoilla) vartaloavulla, sekin hyvin.

Luoksetulon loppua maasta eteen, kisamatkalla ja ihan läheltä. Vois tulla paljon lujempaa, mutta paikat ihan ok.