Pienesti kotikenttätokoa lenkin yhteydessä.

Luu aloitti idareilla. Kolme kokonaista liikettä eri järkillä. Kaikki asennot oikein. Vaikeutin jopa vähän ottamalla katseavun vasta vähän ennen käskyä ym.

Ihan vaan muutama luoksetulon stoppi. Maalinkierrolla pelkällä suullisella, hyvä. Jätettynä, matka 15 m, stoppi puolenvälin jälkeen pelkällä suullisella, hyvä. Toinen muuten sama, mutta stoppi aikaisemmin ja vartaloavulla, hyvä. Tehtiin siis juuri ne versiot, jotka näillä taidoilla onnistuvat ;)

Kaukoista seiso-maata noin puolesta matkasta. Yritän nyt nillittää tässä vaihdossa ja olla tosi tarkka. Tässä vaatiminen onnistuu paremmin kuin istumisessa, koska tän Luu pystyy tekemään helposti täydellisesti. Aika monta kertaa pompsahteli, mutta korjasi kyllä ja teki kivan hallittujakin maahanmenoja. Yritän saada tän vaihdon avulla sitä ajatusta ja mielentilaa paremmaksi, jos se istuminen sitten korjaantuisi vaikka itsestään :D

Loppuun seuraamista. Tein ensin normia ja juoksua paljoilla käännöksillä yms., sitten hidasta pitkän suoran. Kerran vempautti päätään ja muuten jotain kevyttä painamista, mutta ihan kivasti pystyi kasaamaan itsensä tuohon hitaaseen.

Tuittu oli ihan pähkinöinä, kun sai tehdä vähän seuraamista. Eli kun sai namia. Harjoiteltiin myös maalinkiertoa, joka menee myötäpäivään kuin vettä vaan, mutta vastapäivään on ihan käsittämättömän vaikeata...! Ihme klikki. Meinas mennä jo hermot, kun yksi vaan peruuttelee ja harjoittaa muutakin sijaistoimintaa, vaikka sitä vie kiertämään melkein tassusta kiinni pitäen. Kun se pääsi tietyn pisteen yli, sillä syttyi lamppu ja se kiihdytti lopun innoissaan. Mutta kyllä se tämän vielä oppii! Tavoitteita pitää mummelillakin olla! :)