Pienet aamu(päivä)tokoilut lenkin jälkeen lähikentällä. Tuli sen kummemmin suunnittelematta aika hyvät kaikki onnistuu -treenit.

Luu seurasi ensin. Palkkailin asenteesta, joka oli asenteen kannalta hyvä, mutta tekniikan kannalta vähän turhan yritteliäs. Ota tuosta nyt selvää ;) Ihan muutamia pätkiä ja parit askelsiirtymät. Peruutti hyvin. En palkannut joka vapautuksesta lelulla, mutta tuntui palkkautuvan ihan hyvin kehuistakin :)

Jääviä, aina yhtä jännää! Idarin tyyliin tehtiin, ilman merkkejä. Ensin tokalle sivulle seisominen, ei istunut!!! Sitten kokonainen setti, järkkä M-I-S. Myös pysymistä, maasta nimittäin ennakoi seuraamisen. (Vahvistan tätä liian harvoin, mutta on helppo kyllä sitten saada taas kuosiin.) Istui pienellä avulla ihan hyvin, mutta ohi kävellessäni oli epävarman näköinen, niinkuin ei olisi ollut varma, tekikö kuitenkaan oikein. Seisominen kuitenkin istumisenkin jälkeen ok, jes! Siitä palkka.

Kaukoja. Ensin yksi kisamainen setti, perinteisellä järkällä. M-I taisi olla jopa siedettävä. S-M meni ensin istumaan, siihen tuplakäsky. S-I oli jo oikea ajatus, mutta siirsi sitä vasenta takajalkaa ja kääntyi vinoon. Sitten osia vähän lähempää. M-I-S-M-alkua piti vähän hinkata, ennen kuin saatiin sujumaan. Istu-seisossa jättää edelleen helposti oikean etujalan taakse. Seiso-istua ihan läheltä, jossa alkoi taas yliyrittää ja luistella takapuolella taaksepäin... Mutta saatiin pari hyvääkin.

Loppuhuipennuksena sai taas juosta, kun tehtiin luoksetuloa. Käytin stopeissa vartaloapua, että saatiin varmasti hyviä. Ensin pari maalinkiertostoppia, josta uuteen maalinkiertoon. Sitten stoppi jätöstä ja uuteen maalinkiertoon. Ja sitten yksi kokonainen luoksetulo. Stoppiin kunnon vartaloapu, mutta tekikin sitten tosi hyvän! Kehuin. Maahanmenoa ehkä vähän odotti, mutta tein senkin silti. Loppuun ok, palkka eteentulosta. Tämän jälkeen vielä läpijuoksu. Semmoista ihan sopivaa odottamista, mutta ei ennakoinut. Kiihdytyksestä jes ja palkka jalkojen välistä. IKINÄ Luu ei ole näissä törmännyt, mutta aina mua hirvittää, tulee meinaan ns. vähän lujaa...

Tuittu oli ihan pähkinöinä, kun oli odotellut kentän laidalla ja tiesi, että mulla on taskussa Froliceja :D Kun päästin sen irti, tarjoili heti ihan intsinä perusasentoa <3 Tehtiin vähän seuraamista, jossa oli tosi hyvä. Paikkakin oli paikoin ihan mallikelpoinen, vaikka sen suhteen meillä ei siis ole mitään kriteerejä.

Sitten harjoiteltiin maalinkiertoa, jonka Tuittu jo melkein oppi! Pienellä saattamisella sain sen kiertämään maalin, mikä ei ole aikaisemmin onnistunut. Useammankaan toiston jälkeen se ei silti tajunnut sitä, kun yritin vaan lähettää maalin nurkalta... Se kun yrittää vaan kiertää lähintä tolppaa eikä oikein hahmota pelkkää verkkoa kierrettäväksi jutuksi. Sitten oli pakko jo lopettaa se laji, kun mummeli oli ihan läkähdyksissä täpöjä juoksemisesta.

Vielä vähän kaukoja. Yksi kisamainen setti, jossa kyllä uusin istu-seison, kun tuli eteen. Muuten perus-Tuittua. Lisäksi yksittäisiä vaihtoja lähempää. Näitä Tuittu teki ihan omaan tahtiin, mun ei tarvinnut kuin seistä paikallaan. Kuinka kätevää! :D Osaa se olla aika hellyyttävä pieni musta koira :)