Luulla oli tänään kahden tunnin aksatreenit, kun Marke piti yhden korvaavan tunnin! Tai siis puolentoista tunnin, me kun livistetään aina puoli tuntia etuajassa jäähdyttelylenkille.

Tehtiin kolmea aika helppoa hyppistä. Keinu piti olla radalla, mutta ne kun myytiin juuri pois, niin korvattiin se pussilla. Mikä sitten aiheuttikin vähän sydementykytyksiä.

Ekalla palkkasin ensin kakkosen niistomerkkauksen. Seuraavalla Luu vissiin odotti palkkaa ja päätyi tulemaan riman ali. Kolmannella ok ja tehtiin 0-rata! Ollaan tehty kaksissa peräkkäisissä treeneissä nolla, kisoista puhumattakaan. Huikeeta! Ei tää nyt kovin vaikea ollut, mutta kisamittainen kumminkin :) Ja tehtiin me nyt mm. kaksi leikkausta peräkkäin. Ja persjättö hypyllä. Leikkausta palkattiinkin, siihen ei meinannut tulla, kun piti vähän vetää.

Toisen radan alussa mentiin keppien avokulmaan kahden hypyn epäsuoralta. Ajattelin, että kantsis jäädä ulkopuolelle ja leikata, mutta halusin kokeilla vastaanottoa. Vaan kun ei toimi, niin ei toimi. Hirvee lataus mua kohti ja siitä kepeille mihin sattuu. Ulkokautta ei sitten pienintäkään ongelmaa. Tulipahan kokeiltua ja todettua taas.

Keppien jälkeen oli hyppy ja pussi inasen vinossa. Katsoin sitä jo tutustumisessa, mutta ajattelin, että kyllä siitä selviää. Mutta ei, kolinaa vaan kuului :( Hitto, mä vihaan tuotakin estettä... Käännettiin pussi suorempaan, mutta tajusin vasta liian myöhään, että se mennään radalla myöhemmin uudestaan, ja tuon kääntämisen takia silloin taas huonosta kulmasta. Taas rymisi... Tyhmä tyhmä tyhmä minä...!!! Pussia ei sitten niissä treeneissä enää menty.

Mentiin tästä radasta sitten vaan pätkiä. Ei muistaakseni kovin hyvin. Luu ei kääntynyt ja olin itsekin huono.

Vika pätkä pätkäistiin suosiolla pussille, vaikka se oltaisiin aika suoraan mentykin. Luu oli jo tosi huono, ilmeisesti sen verran väsynyt...? Mielessä kyllä kävi, että ei kai se satuttanut itseään siellä pussissa... :( Ei tullut ohjauksiin ja flänkkäsi. Tuntui siksi tosi tahmealta ja hitaalta. Tosi ärsyttävä viedä. Valsseissa kaarrotti ja sylkkäriin ei tullut palkankaan kanssa. Jotain räpellettiin, mutta ei jääty sitten väkisin vääntämään, kun ei siitä mitään tullut. Rimat sentään pysyi edelleen, niitä tuli vain yksi koko treenissä.