...ehti Luun agilitytauko kestää. Mulla ei ollut mitään käsitystä, miten se käyttäytyy näin pitkän tauon jälkeen. Elättelin toiveita, että tauko olisi tehnyt hyvää, mutta uskoin todellisuuden kallistuvan sinne katastrofin puolelle. Vaan ei se nyt ihan kamalaa ollut!

Rata oli mukaelma jostain Niinun treeneistä. Aika vaikeita kohtia, joten tehtiin suosiolla pätkissä. Ja viimeistä kepeillemenoa en edes yrittänyt.

Alussa yritin poispäinkäännöstä ahtaasen paikkaan putken ja hypyn väliin, mutta en saanut Luuta osumaan ;) Marke sitten ehdotti koko jutun ohjaamista toiselta puolen, mikä ei ollut tullut mieleen. Kolmoselta pystyi ottamaan alun kaksi vinoa hyppyä pakkovalssilla vastaan ja siitä sain jotenkin Luun törkkäistyä takaakiertoon. Hyppy vähän levisi, mutta ei annettu sen häiritä...

Tiukassa pakkovalssissa putken jälkeen mulla oli ajoitusongelmia, mutta Luu teki yllättävän nätisti. Tässä tippui ainakin kerran rima. Siitä jatkettiin aalle, jonka ylösmenot osui, vaikkakin aika ylös. Alastulolla lähdin jyrkästi sivusuuntaan ja sain kerran Luun kehulla pois kontaktilta, mutta tajusi itsekin mokansa ja pysähtyi maahan :) Tästä toki vain kehut ja sitten uusi yritys, jolla pysyi hyvin, vaikka huutelin "tule" ja "hyppy".

Muurilla ja hypyllä ulkokulman kierto, johon tultiin suoraa ja lujaa. Kääntyi yllättävänkin nätisti. Kerran tiputti palikat, mutta muuten pysyi. Sitten tuli kohta, jossa olisi pitänyt kääntyä, mutta Luu jatkoi kaksi estettä suoraan putkeen. Tässä piti jarruttaa ihan tosissaan, jolloin tuli hoppu jatkoon, mutta Luu pelasti (!!!) bongaamalla esteen huonommallakin ohjauksella. Yleensä se posottaa tuommoisista vinosti olevista onnellisesti ohi, jos en ole kunnolla työntämässä.

Ennen keppejä pyörittiin kahdella hypyllä, joissa tahtoi lentää ja roiskia rimoja. Kääntyi kyllä tosi hienosti varsinkin sen ekan, kun sain vain rytmitettyä ohjauksen kohdilleen. Keppien jälkeen piti kääntyä 90 astetta oikealle, pyörittää hyppy ja jatkaa taas takaisin päin. Tässä Luu bongaili keppien edessä olevaa hyppyä, tiputti rimaa ja lensi pyöritettävää hyppyä. Niistopersjätöllä/sylivekkijaakotuksella/mikänytolikaan kääntyi kyllä paljon paremmin, mutta pitäisi noita pyörityksiäkin joskus opetella...

Puomin eka ylösmeno oli semmoinen, mitä jäin jo kehuttuani miettimään. Seuraavat katsoin tosi tarkkaan, ja ne oli kyllä oikein hyviä :) Alastulolla otin sivuetäisyyttä, kun leijeröin putken. Meni tietty vinoon. Laitoinkin sitten lopuille toistoille siivekkeen ohjuriksi, ettei tarvinnut tapella. Meillä oli muuten niin kivaa, niin ei huvittanut vääntää siitäkään ;)

Luulla oli kyllä kovasti menohaluja ja se tuntui lähtevän ja lentävän jotenkin herkemmin. Ja ihan kuin ei olisi reagoinut jarrutuksiin niin hyvin kuin normaalisti. Tai sitten mulla oli vaan tatsi hakusessa. Mutta asenne oli ihan kiva. Oli draivia ja raivoa, mutta semmoinen tuhman koiran "haastaminen" puuttui. Äh, en osaa selittää, mutta meillä siis oli ihan hauskaa yhdessä, eikä tullut tarvetta vääntää mistään. Katsotaan, kantaako sama rentous viikonlopulle...

Kentän sivussa ja ulkona treenien jälkeen tehtiin jotain tokojuttuja. Seuraamisessa painoi (kierrokset), mutta keskittyi kivasti ja piti pään aika hyvin! Kaukoissa en tahdo saada sitä istumista nyt enää millään onnistumaan :( Takatassut sojottivat ties minne ja hilasi takapuolta taaksepäin... Pitänee hinkata taas hetki sisätreeninä. Jääviäkin tehtiin muutama oikealla seuruusta. Taas istui ekan seisomisen, ja itse asiassa vielä kolmannekin. Muut ok.

Tuittukin halusi välttämättä osallistua (Frolicien syöntiin), joten se sai tehdä kontaktitraineria. Teki tosi päheitä 2on 2offeja :) Se on oppinut myös pakittamaan kontaktille.