Maanantaina valkkutokoiltiin Kalevan uimahallilla. Oli aika kylmä ja satoi vähän vettä. Treenattiin kolmena parina yhtäaikaa.

Luu teki ensin kokonaisuuksia. Palkkailin välejä ja alkuja. Ruudussa himmasi vähän ja oli juuri juuri keskellä :/ Kiva, kun jokatoisessa treenissä menee yli ja jokatoisessa jää vajaaksi :D

Luoksetulo suorana. Ok. Tuli aika lujaa, jonkun verran hidasti sivulle.

Ohjatussa oikea. Pysäytin ja käskin maahan ennen nostoa. Meni sen näköisesti, että nappaa kapulan pysäytyksestä välittämättä - mutta ei napannut!

Kaukoja läheltä palkkaillen. Ei tullut yhtään mitään :/ Liikutteli taas sitkeästi. Lisäksi väisti lähellä heiluvaa Maijua kääntymällä vinoon.

Loppuhuipennuksena tunnaria, jossa jatkettiin kesken jäänyttä häiriötreeniä. Eipä se oikein alkanut toimia vieläkään. Välillä teki jo paremmin ja selvästi sulki häiriön ulkopuolelle, mutta sitten taas seuraavassa toistossa saattoi napata väärän.

Jatkoin samaan settiin vielä itsekseni. Hyppynoutoa, jossa vähän alkua ja hetsausta ennen noutoa. Ok.

Pitoa tunnarilla. Juoksujuttuja, seuraamista, kaukoja, noutoa. Hyvin piti näissä.

Idaria. Seuraamista, jossa pyörin kulmissa ylimääräistä. Nyt skarppasi kivasti näissä. Asennot teki muistaakseni oikein. Vähän kuuntelujuttujakin.

Ruutua. Vähän paikahakua erikseen läheltä. Näissä korjaa kyllä liian edestä oikeaan paikkaan, mutta menee tosi helposti peruutteluksi, minkä salliminen on Luun kanssa näissä ihan no-no. (Been there, done that.) Lopulta meni kyllä sitten merkiltäkin vähän paremmin.

Paikallaolot tehtiin kakkosvalkun kanssa yhtäaikaa. Luu oli ekana reunassa. Istuminen kai ok, en katsonut koko aikaa. Makuussa hyvin alas ja ylös.