Mun ei pitänyt edes ilmoittautua Janakkalan kisoihin. Olin merkannut ne kalenteriin ja sitten ruksinut yli. Treenataan tokoa ja kisataan aksaa sitten taas Seinäjoen jälkeen. Kunnes Kati laittoi vikan ilmopäivän iltana viestiä, että on menossa, lähdenkö mukaan. Joten eilen mentiin.

Makseilla tuomarina oli Anne Savioja. Ensin agiradat. Eka sujui ihan kohtuumukavasti, paitsi että leikkaus putkeen ei onnistunut. Luu ei tullut vetoon, mulla loppui liike ja koira vaan flänkkäsi päätyen kauempaan päähän. Muuten puhdas rata, joten eipä ollut paljosta kiinni tälläkään kertaa. Puomin kontakti tosi huono, kun jäin taakse. Samoin aa on ollut nyt tosi hidas. Mutta hyppäsi taas hirveen nätisti!!! Tokavikan hypyn niistohkossakin oikein kiertyi siivekkeen ympäri, mitä ei yleensä malta radalla tehdä

Luu A

Tokalla radalla mietin vaan loppua, johon en keksinyt yhtään semmoista hyvältä tuntuvaa ratkaisua. Muun radan tutustuminen jäi vähän huonoksi. Alusta selvittiin silti, vaikka esteiden sijainti ei ollut kovin hyvin hallussa. Aan jälkeen en osannut pelätä, että Luu lähtisi miniputkeen, mutta siellä se kävi kääntymässä. Loppuradalla oma ohjaus vähän hajosi, eikä se loppukaan sitten onnistunut. Rimat pysyi edelleen ja kontaktit oli huonot edelleen. Olen kyllä vähän pihalla siitä, että mikä tuohon puomilla jäkittämiseen vaikuttaa. Se vaihtelee niin paljon.

Luu B

Hyppäri oli tosi hauska! Vaikka ehkä vähän pelottavakin :D Mutta ainakin koirat sai paahtaa menemään. Ihan Luun rata, jos ois vaan uskaltanut antaa mennä täysiä. Tokavikaan putkeen mennessä Luu katsoi vissiin viereistä hyppyä ja joutui korjaamaan linjaa. Vikan putken jälkeen mulle iski ihan rehellinen paniikki ja vaihdoin b-suunnitelmaan eli leikkaukseen. Rima rapsahti, mutta KERRANKIN oli sitä tuuriakin mukana ja pysyi. 23 startin ja melkein neljän kuukauden jälkeen me tehtiin taas 0-rata...! :D Hyppysertiin asti tuuri ei riittänyt tälläkään kertaa. Nollia tuli yli 20 ja tuollaisella radalla parikin turhaa töksähdystä tai kaarrosta syövät aikaa. Luu oli 8. ja sertiin olisi pitänyt mennä melkein sekunti lujempaa.

Luu C

Kiitos Kati kisoihin houkuttelusta ja kiitos agilityjumala. Pienellä valonpilkahduksella jaksaa taas puurtaa :)