Maanantaina 17.8. oltiin sovittu Merjan ja Sannan kanssa tokoilut Turtolaan. Siellä olikin ihan TamSKin treenit, kun edellinen porukka lopetteli ja seuraava jatkoi :D Ruuhkaa oli muutenkin, sillä puistoon tuli myös porukka lennättämään droneja jotain rataa pitkin. Kysyivät kyllä kohteliaasti, että häiritseekö koiria. Syy juuri vähän aikaa sitten reagoi tosi voimakkaasti päältä lentäneeseen droneen (ihan kuin yhdistäisi sen äänen pureviin pörriäisiin!), joten tiesin, että häiritsee, mutta eipä ollut pokkaa estää toisia tulemasta vapaaseen puistoon. Aattelin, että tehdään jotain, jos se pystyy, tai sitten ei vaan tehdä. Menin ensin sen kanssa vaan syöttelemään nameja nurmen laidalle. Oli siinä kyllä, mutta selvästi epämiellyttävästi ja olisi mieluummin mennyt autoon. Kokeilin sitten tehdä aksajuttuja puunkierroilla ja se jo riitti nostamaan kierroksia sen verran, että ei dronet haitanneet enää mitään.

Pienen tauon jälkeen kokeiltiin sitten tokojuttuja. Syy oli selvästi vähän jännittynyt, mutta kun tehtiin helppoja juttuja nopealla temmolla, pystyi tosi hyvin tekemään. Mitään järkevää en edes yrittänyt, mutta oli toivottavasti positiivinen kokemus meille molemmille, että selvittiin.

Luu ehti tehdä lopuksi vähän rallyhöntsiään. En kestä, miten ihana on tehdä ihan mitä vaan tuollaisen koiran kanssa. Ei tarvitse uhrata pienenpientäkään ajatusta sille, että kiinnostaako koiraa, onko se motivoitunut, onko sillä hauskaa tai häiritseekö sen maailmaa mikään <3

Keskiviikkona 19.8. koirilla oli ihan liian pitkästä aikaa fyssariaika. Keväällä oli toki pitkä treenitaukokin, mutta niin jäi tauolle koirien huollattaminenkin. Varsinkin Luun tiesin olevan ihan totaalisen jumissa kaiken sairastelun seurauksena ja siksi, että sen prioriteettina on ollut vain pysyä elossa. Jumissa se olikin, mutta pehmeni kuitenkin jo heti tässä käsittelyssä. Myös Syyllä oli kaikenlaista. Loppuviikko huilailtiin treeneistä.