Lisää mystisiä otsikoita. Muita vaihtoehtoja olisivat olleet 2/3 ja 4/9. Kaikki liittyvät joka tapauksessa numeroihin, nimittäin nolliin.

Eilen kisattiin Luun kanssa Janakkalassa. Maksit aloittivat ja Luu starttasi numerolla 2, joten aikaisin piti olla liikkeellä. Väsytti, mutta mietin homman järkevyyttä aamulla vain hetken, sillä Janakkalassa on kiva kisata. Ja vaikka me ei siellä läheskään aina onnistuta, niin jotain taikaa siinä paikassa on pakko olla ;) Tuomarina oli Pertti Siimes. Tosi kivat radat, meni lemppareihin!

Eka rata meni kuitenkin sähläykseksi ja harmitti, kun ei saada edes simppeleitä ratoja onnistumaan. Puomilta Luu otti elämänsä ensimmäisen alastulovirheenkin :D Puomi meni päin seinää ja otin sivuetäisyyttä. Luu tuli tosi vinoon ja tipahti siitä jotenkin vielä maahan asti. Ei ihan osunut kontaktiin. Sitten kielto nurkkahypyltä ja sen jälkeen sama kontaktisäätö keinulla. Nyt käskytin korjaamaan asentoa ja kävi siinä hyllyttämässä maanpinnan puolella. Ärsyttää kyllä noi vinot, kun en vaan saa niitä toimimaan.

A (hyl)

Radan jälkeen päätin, että nyt loppuu tämä epätoivoinen yrittäminen. Toinen rata mennään tasan niillä jutuilla, jotka tuntuu hyvältä. Ei niillä, joilla kuuluisi mennä, eikä niillä, joilla todennäköisimmin onnistuu. Päätin olla itse mahdollisimman rauhallinen ja antaa Luun mennä. Ja luottaa siihen, että se menee. Tuloksena oli hyvä, rauhallinen suoritus. Ei täydellinen tempaisu, ei nopeimpia ohjausvalintoja, mutta hyvä fiilis. Hyvät, varmat kontaktit. Ja nolla. Viimeinen SM-nolla...!!!

B (-10,05, sij. 2./47)

(ME IHAN OIKEESTI TEHTIIN SE!!!)

Hyppärille sai lähteä kevein mielin. Toki se ensimmäinen hyppy-serti kelpaisi edelleen, mutta olen yrittänyt olla ajattelematta asiaa. Alussa meinasi levahtaa, kun Luu ei heti bongannutkaan keppejä. Ylimääräisestä piruetista ei kuitenkaan kieltoa ja rata jatkui. Loppu meni aika pitkälti niinkuin pitikin. Tokavikalle mun piti tehdä saksalainen, koska en tee twistejä, mutta sitten en uskaltanutkaan ja tein twistin :D Luu oli kultainen ja piti riman! Kärkiasemista lähdettiin jäähkälenkille ( - niin, Luu siis starttasi numerolla 2 ;) ) ja kävellessä jännäsin, kuinka moni menee ohi. Rata oli kuitenkin helppo ja siihen kepeillemenoon meni aikaa, joten olin varautunut missaamaan sertin tälläkin kertaa. Tulin takaisin, kun luokka loppui ja löysin Luun tulostaululta sijalta 4. Luokassa oli koiria 41, joten serti siirtyi neljännelle. Eli meille, koska kukaan kolmesta ekasta konkarsita ei sitä voinut ottaa! Ihan kunnon sääli-sertin säälittävyyttä lievensi se, että kilpailu oli kovaa. Twixy voitti ylivoimaisesti, mutta koirat sijoilla 2.-7. olivat n. kahdeksan kymmenyksen sisällä. Kakkossijaan oli pari kymmenystä, mutta niin oli myös viidenteen sijaan ja sertin menetykseen. Oli siis aika tarkkaan mitoitettu piruetti ;)

C (-7,98, sij. 4./41)

IMG_9671-normal.jpg

Huima päivä, ei voi muuta sanoa. Aamulla uskoin ihan oikeasti, että me ei välttämättä saada millään sitä viimeistä nollaa. Iltapäivällä meillä oli yksi ylimääräinenkin. Viime kesänä en olisi ikinä uskonut, että saan Luun kanssa ikinä tuplanollaa kolmosista. Nyt meillä on niitä kaksi. Yksi haave on toteutumassa. Pääsen Luun kanssa SM-kisoihin <3 Nyt täytyy enää pitää tiimi hengissä ja kunnossa, mikään muu ei meitä estä.