Muutaman treenin sain mahdutettua tähän viikkoon Syylle, vaikka kaikkea muutakin ollut taas. Luu sai/joutui keskittymään lenkkeilyyn ja kannustamiseen.

Maanantaina oli seuran kevätkokous, jossa Luu palkittiin viime vuoden parhaana pikkumaksina :) Sitä ennen ehdittiin tokoilla ja aksailla Syyn kanssa. Tokossa vähän vaan jotain pikkujuttuja, alustaa, iänikuista seuraamista jne. Puomilla treenattiin loivia käännöksiä oikeaan, namimaatin kanssa. En ole varma, tapahtuiko oppimista, mutta loppuun tuli osumia putkeen :) Haluaisin näihin vaan vielä paremman ajatuksen ihan alas, jotenkin ne sinänsä selvätkään osumat eivät näytä omaan silmään siltä, mitä toivoisin. No, ajattelin nyt ottaa nämä käännökset työn alle, joten katsellaan. Keppejä tehtiin kuudella, teemana vedätys alussa. Helposti sain virheen aikaan, mutta kyllä niitä onnistumisiakin tuli. Treenattiin myös avokulmaa, ja ihan jo suoran putken - ja joka kerta pienen mutkan - kautta. Keppien imussa siis vielä pientä puutetta, mutta meni oikein sisään. Ja koska yhden asian treenaamisessa tulee _aina_ jotain muutakin, niin vahvistettiinpa myös siivekkeenkierron lukitusta...

Tiistaina meillä olikin aksasta väliviikko. Torstaina jäin koulutusvuoron jälkeen aksaamaan, kun sain napattua vapautuneen vuoron. Nyt tehtiin puomin käännöksiä vasemaan. Oli haastava kohta, kun puomi oli lähellä seinää, mutta loppujen lopuksi löytyi osumiakin. Sitten tehtiin ratatreeniä. Ensin kerran yksi pätkä kepeille, joile tultiin suoraan aalta. Se onnistui kerrasta, joten jätettiin se siihen ja mieleen :D Toista pätkää tehtiinkin useampaan kertaan. Pienempinä osina meni ensin hyvin, mutta kun yritin yhdistää, alkoi vire olla sen verran korkealla, että tuli virheitä. Lähinnä paria rimaa ja yhden sylivekihkön kieltoa. Ja keinun roiskimista. Aalle tuli monta toistoa ja se pysyi kivasti siistinä :)

Perjantaina Kai Mattsson oli luennoimassa toista kertaa kouluttajille. Otin koirat mukaan ajatuksena jäädä sen jälkeen treenaamaan. Luneto venyi reiluun kolmeen tuntiin, mutta koska ne koirat nyt olivat joutuneet odottamaan sen ajan autossa, niin jäin silti myöhäisillan treeneihin. Luu sai tyytyä seurarouvan ja kenttähäirikön virkaan ja Syy teki vähän tokoa ja muutaman puomin.

Alustatreenejä jatkettiin edelleen, tehtiin taas pariin otteeseen. Kiertoa, pitoa, noutoa, seuraamista, maahanmenoa ja ihan pari kaukojen vaihtoa, jotka Syy pystyi tekemään hiljaa :) Puomia nyt suorana, kun jäi edellispäivänä tekemättä. Nyt tuli jostain syystä pari hutia, vaikka tämä asetelma on ollut jo varsin varma. Saatiin sentään loppuun pari toistuvaa osumaa.

Kotonakin oltiin varmaan jo yhdentoista maissa :)