Nopeat tokorallattelut lähikentällä. Ei ehtinyt palella, vaikka oli varmaan kylmempi kuin eilen hallilla :) Pohja alkaa mennä kyllä jäiseksi, saa nähdä alkaako kohta ulkotreenitauko :(

Kaukoja alkuun, kisamaisella jätöllä. Palkkailin myös alun sivulletuloja. Taisi se vasen takatassu taas liikuskella, mutta aika kivalla ajatuksella teki.

Luoksetulosta stoppia kisamatkalla. Ekan pompsahteli, voivottelin ja otettiin uudestaan. Siihen varuiksi vartaloapua, hyvin liirasi. Ajattelin, että oliko pohja liian kova, mutta pystyi näköjään kuitenkin. Olin kyllä valkannut huolella kentän parhaan kohdan. Parit stopit vielä läheltä peruutellen.

Loppuosaa läheltä ja maahanmenosta. Hyvällä asenteella eteen ja sivulle, jälkimmäisessä ehkä pientä kauneusvirhettä ;) Välillä peruutin alta pois, yritystä ei ainakaan puuttunut.

Merkkiä, tai siis merkkejä, ja kuuntelua lähetyksessä. Kolme merkkiä eri suunnissa, niiden fokusointia ja sitten kuuntelua. Rennoksi en sitä saa, mutta kyllä se kuuntelee. Ylösnouseminen sivulla (jota ei olla varmaan ikinä tehty!!!) oli muuten vaan mahdotonta ja eteentulo sivulta ensin vaikeaa. Kerran meni väärälle merkille, kun käännyttiin juuri ennen lähetystä kohti viereistä merkkiä. Meni sille edelliselle.