Tänään testattiin auraamattoman lähikentän soveltuvuus tokolle. Vähän hankala, mutta ei mahdoton. Luistelukentän puoleisista valoista yksi on suunnattu tälle puolelle, joten jotain siinä näkeekin.

Ensin Luun kanssa. Eli pieni lämppä treenireppu selässä, kehän rakennus, treenit, kehän purku ja pienen jäähkän kautta kotiin vaihtamaan koiraa. Hirveen näppärää, kun sitä toista ei voi pitää kentän laidalla odottamassa...

Ruutua. Ensin eteenmenoa palkkaillen. Ennakoi taas reilusti. Ei tosin alle kymmenen metrin, mutta kuitenkin. Ja vähän meni vasempaan, osui kuitenkin ympyrään. Myös ruudussa ennakoi, ei vissiin nähnyt takalelua... Ehdin jo stopatakin. Leluavulla menee kyllä.

Sitten siirsin ruudun kolme metriä oikealle ja huhheijaa, kun koira meni ihan mihin sattuu :D Ei se kyllä sinne vanhaan paikkaan mennyt, kaarsi vaan ja meni kerran ruudun oikealle puolelle :p Näitähän ei olla ikuisuuksiin tehtykään, kun ruudun kanssa on ollut muuta projektia. Luun puolustukseksi sanottakoon, että eihän se ruutu oikeasti kovin hyvin näkynyt sieltä hämärästä hangesta.

Ohjatussa ei tarvinnut kehitellä erityisiä piiloja kapuloille, hanki toimi. Oikean sijasta meni kerran keskelle, sen jälkeen oli huolellisempi. Palautuksissa kääntyy ihan kamalan aikaisin, mutta tulee aika reippaasti, enkä tiedä mitä tekisin. Niin, ja ensin tehtiin pelkkää merkkiä lelun kanssa ja vähän hulluuttaenkin. Samalla tietty myös kuuntelua :)

Luoksetulo ensin suorana, kädet kropan edessä. Nyt tuli heti lujaa ja suoraa (hienolla jarrutuksella!) sivulle, mutta jäi vähän vajaaksi. Seuraava jo ok. Kokonaisuudessa stoppi oli huono. Eikä uusinnalla avuillakaan hääppöinen.

Kaukoja kierron kanssa. Aika kiva asenne, mutta varsinkin seiso-istussa meinasi taas tekniikka pettää.

Loppuun vähän seuruuta. Tein alkuun hidasta ja askelia, mutta en saanut aikaan yhden yhtä ääntä :) Sitä on nyt ekoissa treeneissä tullut vähän siellä sun täällä, mutta heti alkaa helpottaa, kun saa muutaman treenin alle.

Syy halusi ensin vähän leikkiä :) Sitten tehtiin sivulletuloja ja seuraamista. Sivulletuloissa lisää kädestä luopumista ja seuraamisessa täyskäännöksiä. Syy on oikealle käännöksissä (sen vähän mitä on tehty) helposti jäänyt, mutta nyt on alkanut hoksata.

Jäävät tehtiin kaikki peruutellen. Makuussa tuli reilusti auttaen jo aika kivoja. Ja seisomiseen kokeilin myös hihnassa vetämistä heti pysähdyksestä, toimi aika hyvin.

Noutojutuissa vaihtoi lelusta nostoon jo aika hyvin pelkällä käskylläkin. Vauhtinoudossa jämähti ensin johonkin hajuihin (???) kapulan lähellä ja/tai ei heti löytänyt. Sen jälkeen ok, paitsi irrottaminen taas vähän heikompaa.

Sitten taas kotiin ja vielä koko porukan kanssa pienelle kävelylle. Olisi niin paljon helpompi ajaa hallille treenaamaan kuin kävellä tuohon lähikentälle! :D