Miten joku asia voikin olla niin vaikeaa? Ei olla treenattu Luun kanssa mitään yksittäistä ohjaustekniikkaa niin paljon kuin päällejuoksua, mutta en vaan saa sitä onnistumaan. Aina menee hermot.

Onneksi aloitettiin treenit hyppytekniikalla, niin ei mennyt koko tunti pilalle ;) Luu teki ensin set pointtia, jossa nostin riman asteittain 25 sentistä 40 senttiin. Yhden (30 cm) hyppäsi liian tiukasti ja tiputti riman, muuten ei näyttänyt olevan ongelmia. Otin nää videolle ja katselin hidastettunakin, mutta en mä vaan osaa katsoa sitä tekniikkaa. Jos joku osaa, niin saa kommentoida!

Luun hyppelyt

Sitten tehtiin perussarjaa, välit taas 6,5 jalkaa. Aloitin ensin kolmen hypyn takaa, sitten neljän, viiden ja lopulta mentiin koko kuuden sarja. Ei loikkinut kertaakaan vikoja hyppyjä yhdellä, jee! Alkaiskohan tää taas olla paketissa. Koko kuuden sarjan otin kaksi kertaa, kun ajattelin, että ongelma saattaisi vielä vauhdin hurmassa tulla esiin. Mutta ei, nätisti teki. Takaa katsoen näytti ihan hyvin mahtuvankin vikaan väliin.

Sitten Luukkonen tauolle ja Tuittu sai vähän höntsäillä. Tehtiin seuraamista, seiniä päin ja esteiden lähellä kävelyä. Tuittu teki matkalla keinun. Ja sai siitä tietty palkankin ;) Muisteltiin jääviä. Istuminen on näistä nykyään paras, kun sitä nyt on hinkattu niin hulluna. Maahanmenokin sujui, mutta seisominen oli ihan hirveän vaikeaa.

Aksajuttujakin Tuittu vähän meni. Pari puomia, putkea ja muutama kerta keppejä. Paljon nameja :) Tekis mieli mennä sen kanssa TamSKin kisoihin kuun lopulla. Sitä ennen pitäisi varmaan treenata jotain enemmän tosissaankin, en halua sitä ihan kylmiltään radalle repiä. Meillä on ensi viikolla Elina-aika, katsotaan nyt siellä, missä kunnossa Tuittu on.

Sitten Luun kanssa niitä ...tin päällejuoksuja. Putkelta kahdelle rinnakkaiselle hypylle tarkoituksena ottaa ekalta päällejuoksulla ja työntää siitä takaakiertoon. Mokasin itse ehkä siinä, että koska aikaa ei ollut enää paljon, hosuin vähän lähtöjutuissa. Pinna kiristyi jo siinä, kun Luu punki mun edestä putken väärään päähän. Sitten se tuli vaan hypylle aina niin ryysiksellä, etten saanut sitä taipumaan mihinkään päin. Palkkasin pelkästä päällejuoksukäteen tulostakin, mutta palkatessakin Luu tahtoo kiilata mun ohi. Äh. Kerrankin se livahti mun ohi sinne toisen hypyn takaakiertoon, vaikka mun piti palkata siinä välissä. Jäin sitten vaan seisoon ja kattoon, kun Luu vähän treenaa takaakiertoja...

Otin näitäkin videolle, mutta en laita nettiin. Myöhemmin tajusin, että oli näissä jotain hyvääkin. Luu ei tullut kertaakaan hypystä ohi, mikä on itse asiassa ollut tähän asti se iso ongelma. Olisiko tämä ollut siis pieni edistysaskel...? Jotenkin se ei vaan semmoiselta tuntunut :D

Piti tehdä vielä laatikkoakin, mutta ei ehditty. Noissa hyppyjuttujen rakentelussa menee kyllä niin paljon aikaa. Treenien jälkeen käytiin Sääksjärvellä lenkillä.