Tuntuu melkein rikolliselta saada näin helposti nollia, kun toiset tuskailevat seitsemän eteen. Vaan eipä tuommoisen koiran kanssa niitä virheitä niin vain tehdä ;) Kuuden vuoden treenaamisen jälkeen Tuitun kanssa on niin kiva ja helppo mennä. Sen kanssa ei tarvitse jännittää tai pelätä oikeastaan mitään. Kunhan menee, juoksee ja pitää hauskaa :)

(Ja näin kirjoitettuani aloitamme seuraavista kisoista varmaan hillittömän hyllyputken...)

Eilen melkein toistettiin viimeviikonloppuinen. Eri kenttä, sama tuomari, vähän parempi keli, tuplanolla ja pari palkintopallisijaa. Molemmat radat olivat agilityratoja, mutta tällä kertaa ilman keinua. Muuten aika samantyyppisiä kuin Jalosen Orivedenkin radat. Vähän vääntöä, haastavat keppikulmat, mutta pääasiassa vauhdikasta etenemistä.

Ensimmäinen rata oli meiltä varsin näppärä suoritus. Kaikki meni aika lailla suunnitelmieni mukaan, eikä radalla sattunut mitään ylimääräistä. Piti vähän kikkaillakin, ja tein yhteen kohtaan maanantaina oppimani saksalaisen (jos se nyt semmoinen oli...?) käännöksen. Toinen vaihtoehto olisi ollut mennä pakkovalssaamaan, mutta mututuntumalla sanoisin tämän olleen meille parempi. Kepeille piti heittää ulkokautta avokulmaan, sekin ihan hyvin. Tuittu oli kaikkiaan aika ihku. Liina pinkoi tähtitieteelliset n.5-6 sekuntia nopeammin, mutta meille tästä kisasta kakkossija.

Toinen rata oli osittain ensimmäinen toiseen suuntaan, joten samoilla kuvioilla jatkettiin. Tuittu liikkui vähän nihkeästi. Ehkä kuuma ilma hyydytti näin oudokseltaan, tai sitten Tuittuakin alkaa tökkiä Takkujen kentän huono alusta...? Ehdin siis kevyesti joka paikkaan, paitsi lopussa kääntämään yhdelle hypylle, kun unohduin varmistelemaan puomin kontaktia. Siinä Tuittu lähti hakemaan edessä olevaa rengasta ja teki hiiiirveän kaarroksen. Sama vähän sekoitti rytmiä ja kankeutti kahden hypyn ympäri pyöräyttämistä. Muuten ei huomautettavaa. Sijoitukseksi napsahti kolmas.

Suomi ei voittanut Euroviisuja, eikä me jääty kisoissa viimeiseksi. Mitä tästä siis voi päätellä? No ei yhtään mitään. Ensi vuonna uusiksi!