Tiistaina treenattiin vielä aksaakin. Huomisen fyssarin takia nuorisolta jää tämän viikon ryhmätreenit väliin, joten koitetaan käydä itseksemme parikin kertaa tekemässä niitä mappi ööhön kasaantuvia juttuja. Oltiin Best-In-areenalla. Vielä tokkurainen Tuittu sai jäädä vällyjen väliin mummulaan.

Aloitettiin putki-irtoamisilla, joiden ohessa vähän itsenäisiä pujotteluja. Siihen se lähes koko aika menikin, kun jo rakenteluun meni yksin niin paljon aikaa. Nipsu aloitti ja oli ihan pätevä. Hallissa ei ollut muita, eikä tehty muuta ratatreeniä, joten se varmaan pystyi keskittymään paremmin. Pari kertaa autoin lelun kanssa, mutta muuten kaikki irrottelut sujuivat ilman hyörimistä ja pyörimistä. Seinää päin pujotellessa piti myös aluksi laittaa palkka avuksi, mutta toiseen suuntaan kesti mun reilun irtoamisen joka kerta.

Luun kanssa tehtiin vähän lyhyemmin. Se kyllä irtoaa, ongelmat ovat vähän toisaalla, ja niihin ei jaksettu nyt keskittyä ;)

Videolla pari pätkää.

Kontakteja piti tehdä jos jonkinlaisesti, mutta aika loppui kesken. Tehtiin sitten kaikkea nopeasti... Nipsun kanssa keinulla pysymistä keinu-käskyllä, ilman 2on 2offia siis. Ainakin pelkällä keinulla tehden pysyi ja kesti provosointiakin. Toki tarjoaa myös sitä 2on 2offia, jos en vapauta nopeasti.

Puomia pari toistoa etupalkalla, jäin taakse ja sivuirtosin. Ekalla himmaili ja arpoi vikaa askelta, toinen tosi hyvin.

Luun kanssa puomin ylösmenoa, muutama toisto laatikon kanssa ja yksi ilman...! Ekan loikkasi yli, mutta seuraavat osui. Osui myös ilman laatikkoa ja näytti tähtäävänkin :)

Muutama kerta myös aata. Nyt teki alkuun monta huonoa, joista en ollut edes varma, osuiko vai ei. Loput paremmin. Oli vähän säätöä Luu kontaktitreeneissä, kun Nipsu hillui vapaana ja osallistui tietenkin. Muutaman kerran se juoksi Luun perässä esteellekin. Vaikka treenaa ihan vaan äkkiä muutamassa minuutissa jotain, niin pitäisi jaksaa nähdä se vaiva ja kahlita sheltti. Menisi ne muutaman minuutin treenitkin paremmin. Tuommoinen bordercollie on niin kätevä, kun sen voi vaan pistää littanaksi maahan, missä se sitten sattuukaan hääräämään ;)