Hetkeksi edes muuta ajateltavaa tokotreenien muodossa... Mulla pyörii jatkuvasti vaan TopTeam-jutut mielessä. Harmittaa niin vietävästi se oma surkeus siinä ratatreenissä. Ei sinänsä ole iso juttu, jos ei päästä, tai siis oikeastaan olisi iso juttu, jos päästäisiin... mutta ottaa vaan päähän, kun itse alisuoriutui. No se siitä, ootellaan nyt niitä tuloksia edes.

Ja niitä odotellessa käytiin Luun kanssa lähikentällä tokoilemassa. Ensin seuruuta. Muistuttelin taas takapään käytöstä sivuaskelilla (edelleen vaan pomppii, eikä astu ristiin) ja ympyrällä. Sitten vasemmalle käännöksiä seuraamisen yhteydessä. Yritystä oli. Samaa juoksussa, mikä on hurjasti vaikeampaa. Mutta jonkunlaista yritystä saatiin niihinkin. Toisessa setissä liikkeellelähtöjä ja ekaa suoraa niin, että tiputin hihnan kädestä. Näissä kriteerinä kontaktin ja paikan pitäminen. Ihan ok.

Idaria. Kolme suunnilleen kokonaista, palkkasin kaikki asennot namilla ja vikat myös vapautuksella ja lelulla. Lisäksi kiertelin välillä ylimääräistä. (Jälkimmäistä pitää muistaa myös tehdä, sillä välillä Luu ennakoi seuruuseen lähtöä ja välillä jää paikalleen käskystä huolimatta, riippuen kumpaa asiaa on treenattu...) Piti tehdä kaikki kolme eri järjestyksellä niin, että vika asento olisi aina eri. No, muistin päättämäni järjestyksen taas sekunnin ja tein aina jotain ihan muuta...! Tehtiin lopulta kai M-S-I, S-I-M ja I-S-M. Ehkä... Keskimmäisessä tökki istuminen, muuten teki oikeat.

Kaukojuttuja takapalkalla. Ensin istumaan nousu ylipitkällä matkalla. Teki, vaikka tekeekin tän aina väärällä tekniikalla. Seuraavaksi koko sarja sillä "perinteisellä" järjestyksellä. Epäpuhtautta ainakin S-I-vaihdossa, mutta teki kuitenkin. Tässäkin matka vähän yli 15 m. Seuraavalla pelkkä jättö ja vapautus heti kääntymisestä, ja vielä yksi kesken matkaa kääntyminen ja nopea seisomaan nousu. Tekniikkaa sitten lähempää ja ilman kisamaista jättöä. Heti muuttui taas asenne... Kääntyi jossain vaihdoissa vähän vinoon, luulisin että takapalkan takia. Hinkutin jonkin verran seisomista takapainoisemmaksi ja sain Luuta jopa nojaamaan taaksepäin.

Seuraamaan tuloa kierron kautta. Selvällä namiavulla, että saatiin varmasti hyviä. Ja saatiinkin! Liikuin itse eri temmoilla hitaammasta kävelystä juoksuun. Tää on niin pikkujuttu, mutta toisaalta niin hauska ja helppo treenattava, että voishan näitä joskus tehdäkin...

Lopuksi merkkiä. Piti tehdä kivana leikkinä, mutta Luu on alkanut jostain syystä vetää näistä hirveät kierrokset / turhautua. Ääni on siis herkässä! Varsinkin asennon suoristaminen merkkiä kiertämällä on paha paikka. Voi olla, että mun kriteeri ei ole ollut tarpeeksi selkeä, ja Luulla kärvähtää, kun sen omasta mielestä hyvä paikka merkillä ei yhtäkkiä kelpaakaan. Ei sitten hinkattu, vaan tehtiin rauhallisia lähettelyitä eri suunnista. (Lähetyksissä ei tule ääntä, tulee vasta, jos korjauttaa paikkaa.) Haluaisin vaan säätää sen asennon ja paikan vähän paremmaksi, mutta ainakaan näin se ei nyt onnistu. Luu jää usein vähän vinoon (takapää vajaaksi) ja saattaa mallata etutassunsa merkin viereen, kun haluaisin sen olevan merkin takana ja ihan suorassa. Pikkujuttu, voisi joku sanoa tästäkin ;)