Sunnuntaina käytiin Maijun kanssa kimppatreenaamassa hallilla. Sekä Luulla että Ihmeellä oli ohjelmistossa kierto-ruutu-erottelua ja tehtiin monta kierrosta aina vuoroa vaihdellen.

Aloitin helpommalla ja tein ensin kiertoa. Nyt en enää muista, mokasiko tätä, mutta ainakin alkoi onnistua helposti. Maiju myös houkutteli ruutuun, mutta se alkoi hyvin pian toimia enemmänkin apuna.

Virheitä tuli (meni ruutuun kierron sijaan), mutta ei niin sitkeästi kuin viimeksi. Viimeisellä kierroksella nostettiin panoksia ja tehtiin ensin ruutu, sen jälkeen kierto. Palkkasin ruudun vain namilla, joten ihan pieni helpotus. Mutta nyt onnistui tämä. Ehkä pientä edistystä!

Lisäksi tehtiin ohjatun aloitusta, jossa käsikosketus alkoi onnistua ihan kivasti.

Tunnarissa kokeiltiin palautusta "uudella" käsikosketuksella ja onnistui heti! Verkko oli apuna suoruudessa, mutta ei yrittänyt istua.

Syy teki leluille menoja ekaa kertaa niin, että joku muu vei lelut. Sen nähden toki, mutta silti oli hömelölle vähän turhan vaikeaa :D Yksi lelu kerrallaan lopulta onnistui.

Luoksetulon käsikosketus onnistui nyt heti ilman huutoa, kiva.

Katsottiin seuraamistakin. Mulla on tällä hetkellä vaikeuksia löytää vasemmalle kädelle sopivaa paikkaa, kun luonnollisesti heiluessaan se tuntuu häiritsevän Syytä. Kokeiltiin sitten klassista keinoa tämmöisiin ongelmiin, eli lisättiin häiriötä :) Heilutin kättä oikein vimmalla perusasennossa ja seuruussa ja palkkailin hyvästä kontaktista.

Tehtiin myös pientä kontaktihäiriköintiä. Maahan heittäytyvä Maiju oli vähän liikaa ja Syyn oli ihan pakko syöksyä pussailemaan.

Tiedän, että jossain vaiheessa Syyhyn on pakko alkaa suhtautua jonain muuna kuin hassuna pikkupentuna, mutta jotenkin en vaan vielä kykene :D Rauhoittumisharjoitukset sentään otetaan ohjelmistoon... .p